​Wie bezoekt mijn website?

Vraagt u zich wel eens af welke bedrijven uw website bezoeken? Hoort u binnen uw bedrijf wel eens de vraag:"​Wie bezoekt mijn website?". Op die prangende vraag heeft LeadsTracker het antwoord!

Wie bezoekt mijn website? Hoe weten wij wie u website bezoeken?

U zit met de vraag: Wie bezoekt mijn website? Wij hebben het antwoord voor u op deze vraag. Maar waarom zou u antwoord willen op de vraag "wie bezoekt mijn website"?. Jaarlijks wordt er fors geïnvesteerd in diverse marketing campagnes. Zowel online als offline kan dit resultaten in website bezoekers.

Van deze website bezoekers converteert ongeveer 5%, zo is gebleken uit universitair onderzoek. Maar wie zijn dan die andere 95? Een groot deel van uw website bezoekers vond uw website interessant genoeg om te bezoeken, maar heeft toch geen contact met u opgenomen. De software van LeadsTracker maakt nauwkeurige bezoekersrapportages op basis van uw website bezoekers. Aan de hand van het IP adres van uw website bezoeker, kunnen wij exact nagaan welke zakelijke bezoekers uw website hebben bezocht. Deze informatie vindt u vervolgens terug in onze uitgebreide bezoekersrapportages. Als u deze bedrijven gaat nabellen, heeft u dus grote kans dat uw telefoontje geld waard is. Benieuwd wat het kost om antwoord te krijgen op de vraag "wie bezoekt mijn website?", hieronder vindt u onze voordelige pakketten.

Maak van website bezoekers klanten!

LeadsTracker is de busines-to-business sales software die het voor bedrijven mogelijk maakt om antwoord te geven op de vraag wie bezoekt mijn website? Onze uitgebreide salessoftware analysert namelijk al uw website bezoekers en identificeert deze tot interessante sales informatie. In uitgebreide bezoekersrapportages vindt u zo alle relevante (bedrijfs)informatie van uw website bezoekers.

Voorbeeld rapportage aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een gratis voorbeeld bezoekersrapportage aan en laat u overtuigen van de kracht van onze leadgeneratie software!

Ontdek het antwoord op de vraag 'Wie bezoekt mijn website?'

Wie bezoekt mijn website?

'Wie bezoekt mijn website?'. Het loont de moeite om antwoord te krijgen op die vraag. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 40% van uw websitebezoekers uw website verlaat zonder contact met u op te nemen, terwijl ze wel serieus geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten. Door de identiteit van deze bezoekers te achterhalen, kunt u deze potentiële klanten actief benaderen en misschien alsnog als klant binnenhalen. Door LeadsTrackers in te schakelen krijgt u antwoord op de vraag 'Wie bezoekt mijn website?'. Hoe dat kan? We vertellen u graag meer over de unieke B2B leadgeneratie software van LeadsTracker.

Anonieme website bezoekers binnenhalen als klant met LeadsTracker

Slechts 5% van uw website bezoekers neemt contact met u op. Dit weten we dankzij recent onderzoek. Het grootste deel van uw websitebezoekers, 55%, belandt min of meer per ongeluk op uw website en is niet serieus geïnteresseerd in uw diensten of producten. Dat betekent dat een aanzienlijk deel ,40%, van uw website bezoekers uw website verlaat zonder contact met u op te nemen, terwijl deze bezoekers wél geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten. Hier liggen kansen voor uw bedrijf. Door gebruik te maken van LeadsTracker komt u achter de identiteit van uw potentiële klanten. Hoe gaat LeadsTracker te werk? LeadsTracker maakt gebruik van leads om de identiteit van een website bezoeker te achterhalen. Leads zijn brokjes informatie die door website bezoekers op uw website worden achtergelaten. Dit kan bijvoorbeeld een IP-adres zijn. Normaal gesproken kunt u niets met deze stukjes informatie. Maar LeadsTracker koppelt uw leads aan beschikbare informatie over uw website bezoeker. En dan zijn leads ineens wél bruikbaar. LeadsTracker haalt bijvoorbeeld data uit het register van de Kamer van Koophandel. Op deze manier verzamelt LeadsTracker concrete contactgegevens van uw websitebezoekers. Met deze gegevens kunt u direct aan de slag. Breidt uw klantenkring uit met de unieke software van LeadsTracker!

Rapportage

Het antwoord op uw vraag 'Wie bezoekt mijn website?' ontvangt u door middel van een overzichtelijke en uitgebreide bezoekersrapportage. Hiermee houden wij u op de hoogte van onze bevindingen. U bepaalt zelf de frequentie waarmee u een bezoekersrapportage van ons ontvangt. In onze bezoekersrapportage vindt u informatie over de herkomst van uw website bezoekers, de pagina's die zij op uw website bezochten en de duur van hun bezoek. Ook de contactgegevens van uw website bezoekers vindt u in onze rapportage terug. Door onze bezoekersrapportage ontvangt u niet alleen contactgegevens, maar krijgt u ook inzicht in de behoeften van uw klanten.

Profiteer ook van de voordelen van LeadsTracker

Enthousiast geworden over LeadsTracker? Wilt u eindelijk antwoord op de vraag 'Wie zijn mijn website bezoekers?'? Maak dan snel een keuze uit onze 4 verschillende scherp geprijsde pakketten en profiteer net als honderden andere bedrijven van de vele voordelen van LeadsTracker. Twijfelt u nog? Neem LeadsTracker dan kosteloos twee weken op proef en ervaar het gemak en de voordelen van LeadsTracker! Neemt u vooral contact met ons als u vragen heeft over onze producten. Wij helpen u graag!