Wie bezoekt mijn site?

'Wie bezoekt mijn site?'. Onderzoek toont aan dat het de moeite loont om een antwoord te zoeken op die vraag. Door de identiteit te weten van uw websitebezoekers kunt u hen actief benaderen en misschien alsnog als klant binnenhalen.

Wie bezoekt mijn site?

Het onderzoek toont aan dat maar liefst 40% van uw websitebezoekers uw website verlaat zonder contact met u op te nemen, terwijl ze wél serieuze interesse hebben in uw producten of diensten. Maar hoe achterhaalt u de identiteit van uw website bezoekers? Daar is LeadsTracker voor, de unieke B2B leadgeneratie software. Door LeadsTracker in te schakelen krijgt u antwoord op de vraag 'Wie bezoekt mijn site?'. Wilt u weten hoe LeadsTracker te werk gaat? We vertellen u graag meer over de unieke B2B leadgeneratie software van LeadsTracker. 

Hoe gaat LeadsTracker te werk?

LeadsTracker maakt gebruik van leads om de identiteit van een website bezoeker te achterhalen. U vraagt zich misschien af wat leads zijn. Leads zijn brokjes informatie die door elke website bezoeker op uw website worden achtergelaten. Een IP-adres kan bijvoorbeeld een lead zijn. Normaal gesproken is deze informatie nutteloos en kunt u er niets mee. Maar LeadsTracker koppelt deze brokjes informatie aan beschikbare gegevens over uw website bezoeker. Leads zijn dan juist heel bruikbaar voor uw bedrijf. Beschikbare data haalt LeadsTracker  bijvoorbeeld uit het register van de Kamer van Koophandel. Op deze manier verzamelt LeadsTracker concrete contactgegevens van uw websitebezoekers. Met deze gegevens kunt u direct aan de slag. Breidt uw klantenkring uit met de unieke software van LeadsTracker!​

Anonieme website bezoekers binnenhalen als klant met LeadsTracker

Het hiervoor genoemde onderzoek laat ons zien dat slechts 5% van uw site bezoekers contact met u opneemt. Het overgrote deel van uw websitebezoekers, 55%, komt min of meer per ongeluk op uw website en is niet serieus geïnteresseerd in uw diensten of producten. Toch komt het er dus op neer dat een groot deel ,40%, van uw website bezoekers uw website verlaat zonder contact met u op te nemen, terwijl deze bezoekers wél geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten. Laat deze kansen als bedrijf niet onbenut en maak gebruik van LeadsTracker om de identiteit van deze groep bezoekers te achterhalen. Het zijn namelijk uw potentiële klanten.

Rapportage

Ons antwoord op uw vraag 'Wie bezoekt mijn site?' ontvangt u door middel van een overzichtelijke en uitgebreide bezoekersrapportage. Met deze rapportage houden wij u op de hoogte van onze bevindingen. De frequentie waarmee u deze rapportages van ons ontvangt bepaalt u helemaal zelf. In onze bezoekersrapportage vindt u informatie over de herkomst van uw website bezoekers, de pagina's die zij op uw website bezochten en de duur van hun bezoek. Zo ontvangt u van ons niet alleen concrete contactgegevens, maar krijgt u ook meer inzicht in de behoeften van uw klanten. 

Profiteer van de voordelen van LeadsTracker!

Enthousiast geworden over LeadsTracker? Maak dan snel een keuze uit onze 4 verschillende scherp geprijsde pakketten en profiteer net als vele andere bedrijven van de vele voordelen van LeadsTracker. Bent u er toch nog niet helemaal uit? Dat is helemaal geen probleem. Neem LeadsTracker eerst twee weken op proef. Ervaar het gemak en de voordelen van onze software en laat u overtuigen! Neemt u vooral contact met ons als u vragen heeft over onze producten. Wij helpen u graag! 

Voorbeeld rapportage aanvragen?

Benieuwd naar hoe zo'n bezoekersrapportage er uit kan zien? Vraag hier een gratis voorbeeld rapportage aan!