Website bezoekers achterhalen

Een goede website is voor elk bedrijf belangrijk. Het is het online visitekaartje van het bedrijf. Het is belangrijk dat mensen uw website weten te vinden. Bezoekersaantallen laten u zien hoe vaak uw website wordt bezocht. Misschien heeft u zich wel eens afgevraagd wie deze bezoekers eigenlijk zijn en of er onder hen misschien potentiële klanten zijn.

De identiteit van uw website bezoekers

Misschien wilt u wel weten met welk doel zij uw website bezochten en of zij uw website vaker hebben bezocht. Bezoekersaantallen geven u geen antwoord op deze vragen. Het blijft bij anonieme grafieken of tabellen die u niet meer en niets minder vertellen dan het aantal bezoekers van uw website. Door gebruik te maken van de unieke B2B leadgeneratie software van LeadsTracker krijgt u wel antwoord op deze vragen. LeadsTracker identificeert uw website bezoekers en geeft u de concrete contactgegevens van uw websitebezoekers in handen. Hoe dit mogelijk is? Wij vertellen het u graag.

Anonieme website bezoekers binnenhalen als klant met LeadsTracker

Door recent onderzoek weten we dat slechts 5% van uw website bezoekers contact met u opneemt. Alleen deze groep bezoekers leveren u iets op. Het grootste deel van uw websitebezoekers, 55%, belandt min of meer per ongeluk op uw website en is niet serieus geïnteresseerd in uw diensten of producten. Dat betekent dat 40% van uw website bezoekers uw website verlaat zonder contact met u op te nemen, terwijl deze bezoekers wél geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten. Door gebruik te maken van LeadsTracker ontdekt u de identiteit van deze potentiële klanten. Om de identiteit van een website bezoeker te achterhalen, maakt LeadsTracker gebruik van leads.

Leads zijn stukjes informatie die door website bezoekers op uw website worden achtergelaten. Normaal gesproken kunt u niets met deze stukjes informatie. Maar LeadsTracker koppelt uw leads aan beschikbare informatie over uw website bezoeker. Deze informatie vindt LeadsTracker bijvoorbeeld in het register van de Kamer van Koophandel. Op deze manier verzamelt LeadsTracker concrete contactgegevens van uw websitebezoekers. Zo kunt u uw potentiële klanten direct benaderen! 

Rapportage

Door middel van een overzichtelijke en uitgebreide bezoekersrapportage houden wij u op de hoogte van onze bevindingen. U bepaalt zelf hoe vaak en wanneer u een bezoekersrapportage van ons ontvangt. In onze bezoekersrapportage vindt u informatie over de herkomst van uw website bezoekers, de pagina's die zij op uw website bezochten en de duur van hun bezoek. Ook de contactgegevens van uw website bezoekers vindt u in onze rapportage terug. 

Profiteer ook van de voordelen van LeadsTracker

Enthousiast geworden over LeadsTracker? Wilt u ook weten wie uw website bezoekers zijn? Maak dan gebruik van onze software en maak een keuze uit 4 verschillende scherp geprijsde pakketten. Heeft u toch nog twijfels? Probeer LeadsTracker dan kosteloos twee weken uit en ervaar het gemak en de voordelen van LeadsTracker! Neemt u vooral contact met ons als u vragen heeft over onze producten. Wij helpen u graag!

Wat weten wij van uw bezoekers website?

  1. Wie uw website bezoekers zijn.
  2. Welke pagina's er bezocht zijn.
  3. Hoe lang het bezoek heeft geduurd.
  4. Hoe de bedrijven bij u terecht zijn gekomen.
  5. Alle NAW gegevens van uw website bezoeker.

Voorbeeld rapportage aanvragen?

Benieuwd naar hoe zo'n bezoekersrapportage er uit ziet? Vraag vrijblijvend een gratis voorbeeld aan via onderstaand formulier.