Online leads genereren

Online leads genereren is dé oplossing om meer conversie te halen uit uw website. Wij weten welke bedrijven uw website bezoeken en kunnen dit u rapporteren. Zo kunt u online leads genereren vanuit uw website.

Het belang van online leads genereren

Als u uw bedrijfswebsite slim gebruikt, kunt u tot 40% meer potentiële klanten bereiken. LeadsTracker zorgt ervoor dat bezoekers van uw website in kaart worden gebracht en dat u concrete gegevens van uw websitebezoekers in handen krijgt. LeadsTracker is unieke B2B leadgeneratie software die van uw bedrijfswebsite een unieke marketingtool maakt. Met LeadsTracker geeft u uw sales een boost en krijgt u meer inzicht in de behoeften van uw klanten. Wij vertellen u graag meer over onze software.

Hoe werkt LeadsTracker?

LeadsTracker maakt gebruik van alle kleine brokjes informatie die door uw websitebezoekers worden achtergelaten. Deze brokjes informatie noemen we leads. Een lead kan worden gezien als een spoor naar een potentiële klant. Leads zijn heel waardevol en kunnen u veel opleveren wanneer ze op de juiste manier worden gebruikt. LeadsTracker koppelt uw leads aan beschikbare gegevens van uw websitebezoekers. Deze gegevens haalt LeadsTracker bijvoorbeeld uit het register van de Kamer van Koophandel. Aan de hand van dit soort gegevens bepaalt LeadsTracker of een bezoeker relevant is voor uw bedrijf. LeadsTracker brengt zo alle bezoekers van uw website in kaart. Dit resulteert in een bezoekersrapportage, die u eens in een door u ingestelde periode van ons ontvangt. Hierin doen wij verslag van de bevindingen van LeadsTracker. U vindt in onze overzichtelijke en uitgebreide rapportage alles over de herkomst van uw bezoekers, de pagina's die zij op uw website bezochten, de duur van hun bezoek en hun contactgegevens. Dankzij deze contactgegevens kunt u direct aan de slag om uw klantenkring uit te breiden. 

​Onderzoek wijst uit dat online leads genereren zeer de moeite waard is. Van alle bezoekers die op uw website komen, neemt maar 5% contact met u op. Het grootste deel, 55%, belandt min of meer per ongeluk op uw website en heeft geen serieuze interesse in uw producten of diensten. Dit betekent dat een aanzienlijk deel van uw websitebezoekers, 40%, uw website verlaat zonder contact met u op te nemen, terwijl ze wél geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten. Hier liggen volop mogelijkheden. Leadstracker stelt u in staat om er achter te komen wie deze potentiële klanten zijn en geeft u concrete contactgegevens in handen waarmee u hen kunt benaderen. Leadstracker is zo een belangrijke marketingtool die waardevol is voor elk bedrijf. 

Profiteer ook van de voordelen van Leadstracker

Bent u overtuigd? Wilt u ook gebruik maken van onze unieke B2B leadgeneratie software? Maak dan een keuze uit onze 4 scherp geprijsde pakketten. U maakt al vanaf €60,- gebruik van Leadstracker. Honderden klanten gingen u al voor en profiteren van de voordelen van Leadstracker. 

Heeft u toch nog twijfels? Vraag dan een gratis demo aan op onze website en laat u overtuigen. Twee weken lang ontvangt u kosteloos een onbeperkt aantal dagelijkse rapportages, installatie service en alle voordelen van Leadstracker. Laat het resultaat u overtuigen! Heeft u nog vragen over online leads genereren of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij staat voor u klaar!

Informatie na het online leads genereren

  1. Herken uw website bezoekers.
  2. Ontvang alle leads NAW informatie.
  3. Herken hoe ze op uw website zijn gekomen.
  4. Weet welke pagina's zij bezocht hebben.
  5. Ontdek hoe lang zij uw website bezocht hebben.

Voorbeeld rapportage aanvragen?

Benieuwd naar hoe zo'n bezoekersrapportage er uit ziet? Vraag vrijblijvend een gratis voorbeeld aan via onderstaand formulier.