Online lead generation

Online lead generation

Vraagt u zich ook wel eens af wie de bezoekers van uw website eigenlijk zijn? En hoeveel van deze bezoekers er potentiële klanten zijn? Met de unieke online lead generation software van Leadstracker krijgt u antwoord op deze vragen. Door online lead generation identificeert Leadstracker uw websitebezoekers en verzamelt Leadstracker concrete contactgegevens. Wij zijn dé specialist op het gebied van online lead generation. Met Leadstracker heeft u een unieke marketingtool in handen waarmee u potentiële klanten kunt vinden en kunt benaderen.

De werkwijze van onze online lead generation software

De online lead generation software van Leadstracker zorgt er voor dat er slim gebruik wordt gemaakt van uw bedrijfswebsite. Met uw bedrijfswebsite kunt u vaak veel meer dan dat u denkt. Via uw website komen namelijk ‘leads’ binnen, sporen die door uw bezoekers worden achtergelaten. Een voorbeeld hiervan is een IP-adres. Een IP-adres is normaal gesproken niet waardevol. U kunt er namelijk niet mee aan de slag. Door Leadstracker in te schakelen, verzilvert u uw leads in waardevolle informatie. Leadstracker koppelt uw leads namelijk aan concrete informatie van uw websitebezoekers. Deze data is bijvoorbeeld afkomstig uit het register van de Kamer van Koophandel. Zo voorziet Leadstracker u van concrete contactgegevens van potentiële klanten, waarmee u direct aan de slag kunt!

Rapportage

Met een frequentie die u zelf bepaalt, ontvangt u van ons een uitgebreide bezoekersrapportage. Hierin vindt u alles over herkomst van uw bezoekers, de pagina’s die ze bezochten, de duur van hun bezoek en concrete contactgegevens. Zo krijgt u niet alleen contactgegevens in handen maar krijgt u ook meer inzicht in de behoeften van uw klanten.

Wat betekent Leadstracker voor uw bedrijf?

Online lead generation is belangrijker voor bedrijven dan ooit. Uit onderzoek is bekend dat 95% van uw website bezoekers uw website verlaat zonder contact met u op te nemen. Een groot deel hiervan, 40%, heeft serieuze interesse in uw producten of diensten. Dit zijn potentiële klanten. U bereikt deze potentiële klanten door de online lead generation software van Leadstracker. Zo haalt u deze bezoekers alsnog als klanten binnen. Boost uw sales met de online lead generation software van Leadstracker!

Leadstracker inschakelen

Weet u nog niet helemaal zeker of Leadstracker waardevol is voor uw bedrijf? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om Leadstracker 2 weken gratis uit te proberen. Gedurende deze proefperiode ontvangt u van ons een onbeperkt aantal dagelijkse rapportages, inclusief gebruik van onze installatieservice. Geniet zo kosteloos twee weken lang van de voordelen van Leadstracker en laat u overtuigen door onze unieke software!

Leadstracker is dé B2B lead generation software die sporen van websitebezoekers vertaalt naar bruikbare data. Honderden klanten gingen u voor en rekenen op onze betrouwbare en betaalbare B2B lead generation software. Al vanaf €60,- profiteert u ook van onze software. Op onze website vindt u meer informatie over onze verschillende pakketten en over onze gratis demo. Heeft u vragen over onze producten of heeft u advies nodig over onze softwarepakketten? Neem dan contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op onze website.