Leads website

Leads website

Als bedrijf is uw website uw online visitekaartje. Mensen kunnen er informatie vinden over uw bedrijf en over uw diensten en producten. Maar een bedrijfswebsite is meer dan alleen een visitekaartje. Het is een unieke marketingtool die u veel kan opleveren als u hem goed gebruikt. Via uw website wordt namelijk waardevolle informatie achtergelaten door bezoekers, in de vorm van leads. Leads zijn stukjes informatie, een spoor dat door elke bezoeker van uw website wordt achtergelaten. Een voorbeeld van een lead is een IP-adres van een bezoeker. Elke lead is een potentiële klant. Leads kunt u door middel van de unieke B2B leadgeneratie software van Leadstracker verzilveren in bruikbare contactgegevens. Het klinkt misschien bijna te mooi om waar te zijn, maar met Leadstracker is het mogelijk om contact op te nemen met potentiële klanten die uw website bezocht hebben maar nog geen actie hebben ondernomen. Hoe Leadstracker te werk gaat? De leads die via uw website binnenkomen worden door onze software verzameld en gekoppeld aan concrete gegevens van uw websitebezoekers. Zo kunnen wij uw websitebezoekers identificeren en kunnen we u voorzien van concrete contactgegevens waarmee u direct aan de slag kunt.

Klanten binnen halen via uw leads website

Het hebben van een eigen bedrijfswebsite is de enige voorwaarde om gebruik te kunnen maken van de B2B leadgeneratie software van Leadstracker. Via uw leads website worden namelijk leads verzameld. Normaal gesproken kunt u niets met deze leads. Alleen een IP-adres levert u geen nieuwe klant op. Maar door Leadstracker in te schakelen krijgt u door leads concrete informatie waar u verder mee kunt. Onze software verzamelt al uw leads en koppelt deze leads aan beschikbare data van uw bezoekers. Deze data is bijvoorbeeld afkomstig uit het register van de Kamer van Koophandel. Aan de hand van deze informatie bepaalt onze software of een lead relevant is voor uw bedrijf.

Wij brengen de bezoekers van uw website in kaart en doen hiervan verslag in een bezoekersrapportage. Deze ontvangt u wanneer en hoe vaak u maar wilt. In een bezoekersrapportage vindt u onder ander informatie over de herkomst van uw bezoekers, de duur van hun bezoek aan uw website en informatie over de pagina’s die zijn op uw website bezocht hebben.

Wat Leadstracker voor uw bedrijf kan betekenen

Uw leads website inzetten om potentiëe klanten te achterhalen loont zeker de moeite. Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 40% van uw websitebezoekers die geen actie ondernemen wél geïnteresseerd is in de producten of diensten van uw bedrijf. Dit biedt dus volop kansen. Dankzij Leadstracker heeft u de mogelijkheid om deze bezoekers alsnog als klanten binnen te halen. Waar wacht u nog op? Boost uw sales met de B2B leadgeneratie software van Leadstracker!

Leadstracker inschakelen

Wij bieden 4 verschillende scherp geprijsde pakketten. Honderden klanten gingen u voor en maken naar volle tevredenheid gebruik van onze unieke software. Mocht u toch nog twijfelen, laat u dan overtuigen door onze software zelf. Installeer onze gratis demo via onze website en ontdek wat Leadstracker u allemaal kan brengen! Wilt u graag advies of zijn er nog dingen onduidelijk? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.