Leads genereren

Leads genereren voor uw bedrijf

Het belang van leads genereren

Als bedrijf heeft u verschillende mogelijkheden om nieuwe klanten te bereiken. Een bedrijfswebsite is één van die mogelijkheden. Het is natuurlijk mooi als u als bedrijf een goede website heeft die door veel mensen wordt bezocht. Toch is de kans groot dat u uw website niet optimaal benut. Uit onderzoek blijkt namelijk dat slechts 5% van uw websitebezoekers contact met u opneemt. De overige 95% van uw websitebezoekers leveren u niets op. En dat is zonde, want uit hetzelfde onderzoek blijkt dat 40% van de mensen die uw website bezoeken wél serieuze interesse heeft in uw producten of diensten. Hier liggen kansen voor uw bedrijf, want dit zijn potentiële klanten. Door contact met hen op te nemen zou u deze bezoekers alsnog als klanten kunnen binnenhalen. Maar om dit te kunnen doen heeft u de contactgegevens van deze bezoekers nodig. Hoe komt u aan deze gegevens? Door de unieke B2B leadgeneratie software van Leadstracker te gebruiken krijgt u door middel van leadgeneratie bruikbare data van uw websitebezoekers in handen. We leggen u graag uit hoe dat precies werkt.

Hoe het genereren van leads u nieuwe klanten kan opleveren

Leads genereren is een belangrijke marketingtechniek die steeds vaker door bedrijven wordt ingezet om potentiële klanten te kunnen benaderen. Leads zijn eigenlijk sporen die door bezoekers van uw website worden achtergelaten, zoals een IP-adres. Elke lead is een spoor naar een potentiële klant. Daarom is leads genereren zo belangrijk. Maar met alleen leads komt u er niet. Om potentiële klanten te kunnen benaderen heeft u de unieke B2B lead generatie software van Leadstracker nodig. Leadstracker verzamelt al uw leads en koppelt deze leads aan beschikbare data van uw bezoekers. Eens in de zoveel tijd wordt alle verzamelde informatie van de bezoekers van uw website aan u gepresenteerd in een overzichtelijke bezoekersrapportage. U bepaalt zelf hoe vaak u een bezoekersrapportage van ons ontvangt. In onze bezoekersrapportages geven wij u informatie over de herkomst van uw websitebezoekers. Ook ontvangt u van ons alle beschikbare bedrijfsgegevens van uw bezoekers, informatie over de pagina’s die door uw bezoekers zijn bezocht en informatie over de duur van het bezoek aan uw website. Al deze gegevens vertellen u wat de behoeften van uw potentiële klanten zijn. Dankzij de concrete contactgegevens kunt u direct contact met hen opnemen. Boost uw sales met Leadstracker!

Profiteer ook van de voordelen van Leadstracker

Overtuigd? Maak dan een keuze uit onze 4 scherp geprijsde pakketten. U maakt al vanaf €60,- gebruik van onze unieke B2B lead generatie software. Honderden klanten gingen u al voor en profiteren van de voordelen van Leadstracker.

Twijfelt u nog? Vraag dan een gratis demo aan op onze website en laat u overtuigen. U ontvangt 2 weken lang kosteloos een onbeperkt aantal dagelijkse rapportages, installatie service en alle voordelen van Leadstracker. Laat het resultaat u overtuigen! Heeft u nog vragen over leads genereren of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij staat voor u klaar!