Leads genereren B2B

Leads genereren B2B voor uw bedrijf

Het belang van leads genereren B2B

Een bedrijfswebsite is een belangrijk visitekaartje. Het is voor veel mensen een eerste kennismaking met uw bedrijf. Als bedrijf is het daarom belangrijk om een goede website te hebben die door veel mensen wordt bezocht. Maar maakt u wel optimaal gebruik van uw website? Een bedrijfswebsite heeft vaak meer potentie dan u denkt. Door uw website niet alleen te gebruiken als visitekaartje maar ook als middel om potentiële klanten te kunnen benaderen levert uw website u veel meer op. Het is natuurlijk goed nieuws als u hoge bezoekersaantallen heeft. Maar een bezoeker van uw website levert u alleen iets op als die bezoeker contact met u opneemt. En dat is, zo blijkt uit onderzoek, bij maar 5% van uw websitebezoekers het geval. Het onderzoek wijst uit dat het overgrote deel, 95%, uw website verlaat zonder contact met u op te nemen. En dat is zonde, want een groot deel van deze bezoekers, 40%, kwam wel degelijk met een reden op uw website en is serieus geïnteresseerd in uw producten of diensten. Hier liggen kansen voor uw bedrijf. Door deze bezoekers te benaderen kunt u hen alsnog als klant binnenhalen. Maar hoe neemt u contact met hen op als u geen contactgegevens van deze bezoekers heeft?

Om toegang te krijgen tot de contactgegevens van potentiële klanten die uw website hebben bezocht, maakt u gebruik van de unieke B2B leadgeneratie software van Leadstracker. Leadstracker zet leads om in bruikbare gegevens van uw bezoekers. Hoe dat werkt leggen we u graag uit.

Hoe de software van Leadstracker u nieuwe klanten oplevert

Leads genereren B2B is een belangrijke marketingtechniek die steeds vaker door bedrijven wordt ingezet om potentiële klanten te kunnen benaderen. Steeds meer bedrijven gebruiken onze unieke B2B leadgeneratie software en doen er hun voordeel mee. Maar wat zijn leads eigenlijk precies? Leads zijn eigenlijk sporen. Iedere bezoeker van uw website laat die achter, bijvoorbeeld een IP-adres. Leads genereren B2B is belangrijk, omdat elke lead een spoor is naar een potentiële klant. Maar alleen leads zijn niet voldoende om uw klantenkring uit te breiden. Om potentiële klanten te kunnen benaderen heeft u de unieke B2B lead generatie software van Leadstracker nodig. Leadstracker verzamelt namelijk al uw leads en koppelt deze leads aan beschikbare data van uw bezoekers. Gekoppeld aan bruikbare data zijn uw leads heel waardevol voor uw bedrijf en kunt u er verder mee.

Alle verzamelde informatie ontvangt u eens in de zoveel tijd in een overzichtelijke bezoekersrapportage. Die ontvangt u hoe vaak en wanneer u maar wilt. In onze bezoekersrapportages geven wij u informatie over de herkomst van uw websitebezoekers. Ook ontvangt u van ons alle beschikbare bedrijfsgegevens van uw bezoekers, informatie over de pagina’s die door uw bezoekers zijn bezocht en informatie over de duur van het bezoek aan uw website. Dit zijn waardevolle gegevens die u inzicht geven in de behoeften van uw bezoekers en u bovendien in staat stellen om uw potentiële klanten te benaderen.

Profiteer ook van de voordelen van Leadstracker

Overtuigd? Honderden klanten gingen u voor en profiteren van de voordelen van Leadstracker. Wilt u ook gebruikmaken van Leadstracker? Maak dan een keuze uit onze 4 scherp geprijsde pakketten. U maakt al vanaf €60,- gebruik van onze unieke B2B lead generatie software.

Weet u het toch nog niet helemaal zeker? Vraag dan een gratis demo aan op onze website en laat u overtuigen. In een proefperiode van 2 weken ontvangt u kosteloos een onbeperkt aantal dagelijkse rapportages, installatie service en alle voordelen van Leadstracker. Ontdek wat Leadstracker voor uw bedrijf kan betekenen! Hulp nodig? Neem dan contact met ons op. Wij staat u graag te woord.