Leads B2B nodig?

Op zoek naar Leads B2B? LeadsTracker is de zakelijke speler in de markt op het gebied van leadgeneratie. Wij bieden een unieke leadgeneration software die overzichtelijk kan laten zien welke bedrijven uw website hebben bezocht.

Leads B2B nodig?

Leads B2B zijn stukjes informatie die door bezoekers van uw website worden achtergelaten. Leads B2B zijn waardevol, het kan namelijk nieuwe klanten opleveren. Maar hoe komt u aan leads B2B? Via een duur marketingbureau of een uitgebreide campagne? Het antwoord zal u misschien verbazen. Leads B2B binnenhalen is veel eenvoudiger en voordeliger dan u misschien denkt. Een duur marketingbureau is hiervoor niet nodig, laat staan een uitgebreide campagne. U heeft genoeg aan de unieke B2B leadgeneratie software van Leadstracker. Uw leads B2B worden door onze software netjes verzameld en gekoppeld aan concrete gegevens van uw websitebezoekers. Als specialist op het gebied van online lead generatie kunnen wij u zo vertellenwie de bezoekers van uw website zijn en hoe u hen kunt bereiken. Deze informatie kunt u vervolgens benutten voor het uitbreiden van uw klantenkring.

Leads B2B binnenhalen - hoe werkt dat?

Het hebben van een eigen bedrijfswebsite is het enige wat u nodig heeft om gebruik te kunnen maken van de B2B leadgeneratie software. Via uw bedrijfswebsite worden namelijk leads B2B verzameld. Maar wat zijn leads B2B eigenlijk precies? 'Een lead' kan worden gezien als een spoor dat een potentiële klant achterlaat. Dit kan bijvoorbeeld een spoor zijn in de vorm van een IP-adres. Normaal gesproken kunt u niets met deze leads. Alleen een IP-adres brengt u natuurlijk niet verder. Maar door Leadstracker in te schakelen kunt u uw leads verzilveren tot bruikbare informatie. Onze software verzamelt al uw leads en koppelt deze leads aan beschikbare data van uw bezoekers. Hierbij maakt Leadstracker gebruik van bijvoorbeeld het register van de Kamer van Koophandel. Op deze manier ontvangt u concrete contactinformatie van de bezoekers van uw website. 

Deze contactinformatie vindt u terug in onze bezoekersrapportage, een overzichtelijke rapportage vol waardevolle informatie over uw websitebezoekers. Wie zijn uw websitebezoekers? Waar komen ze vandaan? Welke pagina's bezoeken ze? En hoe lang bezoeken ze deze pagina's? Onze bezoekersrapportage geeft op al deze vragen antwoord. Zo krijgt u inzicht in de identiteit van uw websitebezoekers en bent u beter op de hoogte van de behoeften van uw potentiële klanten. U bepaalt zelf hoe vaak en wanneer u bezoekersrapportages van ons ontvangt. 

Wat Leadstracker voor uw bedrijf kan betekenen

Uit onderzoek is gebleken dat 95% van uw website bezoekers uw website verlaat zonder contact met u op te nemen. Een groot deel hiervan, 40%, bestaat uit website bezoekers die relevant voor u zijn. Dit zijn potentiële klanten. Met de contactgegevens van uw websitebezoekers in handen kunt u dankzij onze software deze bezoekers alsnog als klanten binnenhalen. Boost uw sales met de B2B leadgeneratie software van Leadstracker! 

Leadstracker gratis 14 dagen uitproberen

Als u nog niet helemaal zeker weet of u gebruik wilt maken van onze software, waarom probeert u het dan niet eerst 14 dagen gratis uit? Zo kunt u de voordelen van onze software zelf ervaren. Laat het resultaat zelf u overtuigen! Via onze website vraagt u eenvoudig de gratis demo aan. Honderden klanten gingen u voor en rekenen op onze betrouwbare en betaalbare B2B leadgeneratie software. U kunt bij ons kiezen uit 4 verschillende scherp geprijsde pakketten. U maakt al gebruik van onze leadgeneratie software vanaf €60,-! Wilt u graag advies of zijn er nog dingen onduidelijk? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Voorbeeld rapportage aanvragen?

Benieuwd naar hoe zo'n bezoekersrapportage er uit ziet? Vraag vrijblijvend een gratis voorbeeld aan via onderstaand formulier.

Wat weten wij van uw bezoekers website?

  1. Wie uw website bezoekers zijn.
  2. Welke pagina's er bezocht zijn.
  3. Hoe lang het bezoek heeft geduurd.
  4. Hoe de bedrijven bij u terecht zijn gekomen.
  5. Alle NAW gegevens van uw website bezoeker.

Voorbeeld rapportage aanvragen?

Benieuwd naar hoe zo'n bezoekersrapportage er uit ziet? Vraag vrijblijvend een gratis voorbeeld aan via onderstaand formulier.