Leadgeneratie: wat is het?

Op zoek naar ​leadgeneratie​? LeadsTracker is de ultieme B2B lead software. Wij maken van uw website bezoekers trouwe klanten door u volledige inzage te geven in uw website bezoekers en het gedrag van uw bezoekers. Zo weet u precies welke bedrijven er op uw website hebben gezeten, hoe zij hier zijn gekomen en naar welk product of dienst zij op zoek zijn!

Effectieve leadgeneratie software

De lead software van LeadsTracker is de toonaangevende software die uw sales een directe boost kan geven. Wij zorgen ervoor dat u weet welke bedrijven uw website bezoeken: grote kans dat uw telefoontje geld waard is!

Uit onderzoek is gebleken dat slechts 5% van al uw website bezoekers contact met u opneemt. De leadgeneratie software van LeadsTracker biedt u alle informatie van de overige 95% van uw website bezoekers.​

Hoe werkt leadgeneratie?

Maar hoe werkt dat nu precies? ​Leadgeneratie ​begint met een succesvolle integratie van onze lead software binnen uw website. Op basis van een trackingcode traceren wij al uw bezoekers en koppelen deze aan de beschikbare informatie uit Google Analytics.

De door ons toegepaste techniek is dus toe te passen binnen alle website types. Of u nu een website heeft in WordPress, Typo3 of juist een maatwerk: onze leadgeneratie is altijd te verwerken binnen uw website. Maar hoe werkt dat nu precies? Na een succesvolle integratie van onze leadgeneratie software checken wij dagelijks uw website bezoekers. Alle zakelijke website bezoekers kunnen worden herkend, hiervan ontvangt u per e-mail uitgebreide bezoekersrapportages. Zo weet u van deze website bezoekers precies hoe zij op uw website terecht zijn gekomen, maar ook ziet u op welke pagina's zij hebben gezeten.

Als u dus deze website bezoekers gaat benaderen heeft u een grote kans dat uw belletje waard wordt. Maar mag dat allemaal wel? Het gebruik maken van onze tool is volledig legaal aangezien wij enkel bedrijven herkennen met onze leadgeneratie software.

Leadgeneratie software bestellen

Lead generatie software duur? Welnee! LeadsTracker is een leadgeneratie software gemaakt voor de MKB ondernemer, met onze aantrekkelijke tarieven is leadgeneratie voor ieder bedrijf interessant. Ontdek wat LeadsTracker voor uw bedrijf kan betekenen en vraag direct een gratis proefperiode aan van 2 weken.

Voorbeeld rapportage aanvragen?

Bekijk de bezoekersrapportage die wij voor u kunnen opmaken en vraag direct een vrijblijvend voorbeeld aan!

Leadgeneratie

Wat doet LeadsTracker?

Als bedrijf heeft u een mooie, goed werkende website laten ontwikkelen. Veel mensen weten de weg naar uw website te vinden en uw website wordt dan ook goed bezocht. Dat is goed nieuws. Maar uit onderzoek blijkt dat slecht 5% van alle bezoekers van uw website contact met u opneemt. Dit betekent dat het overgrote deel, 95%, uw website verlaat zonder contact met u op te nemen. En dat is zonde, want uit hetzelfde onderzoek blijkt dat 40% van de mensen die uw website bezoeken serieuze interesse heeft in uw producten of diensten. Dit zijn dus potentiële klanten. Maar hoe komt u met hen in contact? Hoe zorgt u ervoor dat u deze bezoekers alsnog als klanten binnen kunt halen? Door de unieke B2B leadgeneratie software van LeadsTracker te gebruiken krijgt u door middel van leadgeneratie bruikbare gegevens van uw websitebezoekers in handen. Hoe dat precies werkt? We leggen het u graag uit.

Hoe werkt leadgeneratie?

Leadgeneratie neemt een belangrijke plek in binnen hedendaagse marketingtechnieken. U vraagt zich misschien af wat een lead precies is. Een lead kan het beste worden gezien als een spoor dat door een bezoeker van uw website wordt achtergelaten. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld een IP-adres. Elke lead is een spoor naar een potentiële klant. Het is daarom zonde om niets met leads te doen. Maar met enkel een IP-adres komt u natuurlijk niet verder. Schakel daarom LeadsTracker in en verzilver uw leads. LeadsTracker verzamelt al uw leads en koppelt deze leads aan beschikbare data van uw bezoekers. Deze data is bijvoorbeeld afkomstig uit het register van de Kamer van Koophandel. Eens in de zoveel tijd wordt al deze informatie van uw bezoekers aan u gepresenteerd in een overzichtelijke bezoekersrapportage. De frequentie waarmee u deze rapportage van ons wilt ontvangen kunt u zelf bij ons aangeven. In onze bezoekersrapportages vindt u informatie over de herkomst van uw websitebezoekers, alle beschikbare bedrijfsgegevens, informatie over de pagina's die door uw bezoekers worden bezocht en informatie over de duur van het bezoek aan uw website. Zo kunt u beter inspelen op de behoefte van uw bezoekers. Dankzij de concrete contactgegevens kunt u zelf contact opnemen met potentiële klanten.

LeadsTracker inschakelen

Als u nog niet helemaal overtuigd bent van het nut van LeadsTracker voor uw bedrijf, maakt u dan gebruik van een gratis proefperiode van 2 weken. U ontvangt dan 2 weken lang kosteloos een onbeperkt aantal dagelijkse rapportages, installatie service en alle voordelen van LeadsTracker. U vraagt deze demo eenvoudig aan via onze website. Aan deze demo zijn geen opstartkosten verbonden. LeadsTracker is dé B2B leadgeneratie software die leads vertaalt naar bruikbare data. Laat u overtuigen door het resultaat!

Onze software maakt direct inzichtelijk welke bedrijven uw website bezoeken en kan snel worden geïnstalleerd. Honderden klanten gingen u voor en rekenen op de betrouwbare B2B leadgeneratie software van LeadsTracker. Al vanaf €60,- profiteert u ook van de voordelen van onze software. U heeft bij ons de keuze uit 4 voordelige pakketten. Heeft u toch nog vragen of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!