Leadgeneratie software voor een hogere omzet

De leadgeneratie software is een nieuwe software die gebruikt wordt voor LeadsTracker. Veel mensen hebben niet eerder van deze software gehoord. Waarschijnlijk heb je onbewust wel vaak aan de leadgeneratie software gedacht. Deze software is namelijk ontwikkeld voor mensen die optimaal willen inspelen op de online arbeidsmarkt.

Wat is leadgeneratie software?

De leadgeneratie software is 1 van de weinige softwares die uw bezoekers identificeert. Dit houdt in dat u niet alleen ziet hoeveel bezoekers uw website heeft, maar ook wie er op uw website komen. De  leadgeneratie software zet de bezoekers om in concrete namen van bedrijven die uw website bezoeken. Het voordeel van de software leadgeneratie software is dat u beter kunt inspelen op de markt doordat u weet wie er op uw website komen en wie er dus geinteresseerd zijn in uw producten of diensten. Uit onderzoek is gebleken dat tenminste 40% van uw bezoekers uw website weer verlaat zonder contact met u op te nemen, welke wel degelijk relevant voor u zijn. Door onze nieuwe software krijgt u een beter beeld wie deze bezoekers zijn en kunt u hier nog beter op inspelen.

Hoe werkt leadgeneratie software?

U hoeft niet technisch te zijn en moeilijke taal te begrijpen om gebruik te kunnen maken van onze vernieuwde software. Wanneer u interesse heeft in de leadgeneratie software wordt alle zorg u uit handen genomen. U krijgt de bedrijven die uw website bezoeken kant en klaar aangeleverd. Dat is overigens niet het enige wat u te weten krijgt. Hoe fijn zou het zijn om ook te weten waar uw potentiele klant interesse in heeft? Zo laten we u zien hoe lang er op uw website gekeken is, welke pagina's er bezocht zijn en hoe lang ze op elke pagina hebben gekeken. Door deze concrete informatie weet u precies waar een bedrijf interesse heeft en kunt u hier optimaal op inspelen.

Gratis leadgeneratie software proberen?

U krijgt nu de unieke kans om de leadgeneratie software zelf te proberen. U kunt deze software 2 weken kosteloos uitproberen. Op die manier kunt u zelf de voordelen ervaren van deze software. Deze software is erop gericht om nog beter in te kunnen spelen op de arbeidsmarkt. Wanneer u weet welke bedrijven uw website bezoeken, kunt u aan de slag gaan deze bedrijven binnen te halen als klanten. De bedrijven die uw website bezoeken krijgt u kant en klaar aangeleverd vanuit  LeadsTracker.  Na de proefperiode van 2 weken kunt u zelf beslissen of u klant wilt worden. Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Leadstracker streeft naar de laagste prijzen. Zo kunt u de bleadgeneratie software al inzetten vanaf 60 euro per maand. Zo houden we de software voor iedereen betaalbaar!

Wilt u uw bezoekers omzetten in klanten? Probeer dan nu de  leadgeneratie software! Dit is de oplossing om in te spelen op potentiele klanten. Ontdek wat de leadgeneratie software voor u kan betekenen en maak van uw website bezoekers nieuwe klanten. Ga voor meer informatie over de leadgeneratie software naar www.leadstracker.nl.

Wat weet onze leadgeneratie van uw website bezoekers?

  1. Ontdek welke bedrijven uw website bezoeken.
  2. Ontdek welke pagina's zij bezocht hebben.
  3. Ontdek hoe lang ze de pagina's bezoeken.
  4. Ontdek hoe de bedrijven bij u zijn gekomen.
  5. Ontdek waar het bedrijf gevestigd zit.

Voorbeeld rapportage aanvragen?

Benieuwd naar een rapportage van een website bezoeker? Vraag een gratis voorbeeld aan!

Leadgeneratie software

Het belang van leadgeneratie software

Het is fijn als u als bedrijf een mooie website heeft die door veel mensen wordt bezocht. Maar als het bij een bezoek blijft levert een bezoeker u helaas niets op. Onderzoek wijst uit dat slechts 5% van alle bezoekers van uw website contact met u opneemt. Het komt er dus op neer dat het overgrote deel van uw websitebezoekers, 95%, uw website verlaat zonder contact met u op te nemen. Dat is jammer. Hetzelfde onderzoek vertelt ons namelijk dat 40% van de mensen die uw website bezoeken maar geen contact opnemen wél serieuze interesse heeft in uw producten of diensten. Dit zijn dus potentiële klanten. Het zou zonde zijn om deze potentiële klanten niet te benaderen. Maar hoe komt u met hen in contact? Hoe zorgt u ervoor dat u deze bezoekers alsnog als klanten binnen kunt halen? Dit is mogelijk dankzij de unieke B2B leadgeneratie software van LeadsTracker. Door middel van leadgeneratie ontvangt u via LeadsTracker bruikbare gegevens van uw websitebezoekers. We leggen u graag uit hoe dat precies werkt.

Hoe werkt leadgeneratie software?

Laten we eerst uitleggen wat een lead is. Een lead kan het beste worden vergeleken met een spoor. Iedere bezoeker van uw website laat een spoor, een lead, achter. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een IP-adres. Elke lead kan leiden naar een potentiële klant. Om een lead om te zetten in bruikbare informatie over de bezoekers van uw website heeft u leadgeneratie software nodig. Steeds meer bedrijven zetten leadgeneratie software in om meer klanten te kunnen bereiken. Leadgeneratie software neemt daarom een steeds belangrijkere plek in binnen hedendaagse marketingtechnieken.

De unieke B2B leadgeneratie software van LeadsTracker verzamelt al uw leads en koppelt deze leads aan beschikbare data van uw bezoekers. Deze data komt bijvoorbeeld uit het register van de Kamer van Koophandel. Al deze informatie van uw bezoekers wordt door ons aan u gepresenteerd in een overzichtelijke bezoekersrapportage. De frequentie waarmee u deze bezoekersrapportages van ons wilt ontvangen bepaalt u zelf. In onze uitgebreide bezoekersrapportages vindt u veel waardevolle informatie zoals de herkomst van uw websitebezoekers, alle beschikbare bedrijfsgegevens, informatie over de pagina's die door uw bezoekers worden bezocht en informatie over de duur van het bezoek aan uw website. U krijgt hierdoor inzicht in de behoeften van uw klanten. Dankzij de concrete contactgegevens kunt u zelf contact opnemen met potentiële klanten. Ga aan de slag en boost uw sales!

LeadsTracker voor uw bedrijf

U kunt gebruik maken van een gratis proefperiode van 2 weken als u LeadsTracker eerst wilt uitproberen. U ontvangt dan kosteloos 2 weken lang een onbeperkt aantal dagelijkse rapportages en installatie service. Via onze website kunt u deze demo eenvoudig aanvragen. Laat u overtuigen door het resultaat en ontdek wat LeadsTracker voor uw bedrijf kan betekenen!

Onze software maakt direct inzichtelijk welke bedrijven uw website bezoeken. Honderden klanten gingen u voor en rekenen op de betrouwbare B2B leadgeneratie software van LeadsTracker. LeadsTracker bewijst dat goede B2B leadgeneratie software niet duur hoeft te zijn. Al vanaf €60,- profiteert u ook van de voordelen van onze software. U heeft bij ons de keuze uit 4 voordelige pakketten. Op onze website vindt u meer informatie over de inhoud van deze pakketten. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!