Leadgeneratie B2B

Leadgeneratie B2B

Het is natuurlijk goed nieuws als uw bedrijfswebsite door steeds meer mensen bezocht wordt. Maar wie zijn deze mensen eigenlijk? Dankzij de unieke leadgeneratie B2B software van Leadstracker ontdekt u de identiteit van uw website bezoekers. Als specialist op het gebied van leadgeneratie helpt Leadstracker u te ontdekken wie uw bezoekers zijn en voorziet Leadstracker u van interessante sales informatie waar u verder mee kunt. Dankzij Leadstracker gebruikt u uw bedrijfswebsite niet alleen als visitekaartje maar ook als middel om potentiële klanten te kunnen benaderen. We leggen u graag uit hoe dat werkt en wat het kan betekenen voor uw bedrijf.

Hoe werkt Leadgeneratie B2B?

Het enige wat u nodig heeft om gebruik te kunnen maken van onze unieke software is een eigen bedrijfdswebsite. Hierop wordt Leadstracker geïnstalleerd. Leadstracker gaat vervolgens voor u aan de slag en verzamelt leads. Wat zijn leads eigenlijk? Leads kunnen het beste worden vergeleken met sporen. Elke bezoeker van uw website laten sporen achter, bijvoorbeeld in de vorm van een IP-adres. Door een spoor, oftewel lead, te volgen, vindt u de bezoeker van uw website. Leadstracker is in staat om bezoekers van uw website aan de hand van leads te identificeren. Door deze leads te koppelen aan beschikbare persoonsgegevens zoals bijvoorbeeld informatie uit het register van de Kamer van Koophandel, worden concrete contactgegevens verzameld.

Eens in de zoveel tijd ontvangt u van ons een overzichtelijke, uitgebreide rapportage. De frequentie waarmee u onze bezoekersrapportages ontvangt bepaalt u zelf. In een bezoekersrapportage vindt u onder andere informatie over de herkomst van uw bezoekers, alle beschikbare bedrijfsgegevens van uw bezoekers, informatie over de pagina’s die bezoekers op uw website hebben bezocht en informatie over de duur van het bezoek. Met al deze gegevens krijgt u meer inzicht in de behoefte van uw bezoekers. Dankzij de concrete contactgegevens kunt u direct aan de slag!

Wat Leadstracker voor u kan betekenen

Uit onderzoek is bekend dat 95% van uw website bezoekers uw website verlaat zonder contact met u op te nemen. Een groot deel hiervan, 40%, is wél relevant voor u. Hier liggen kansen, want dit zijn potentiële klanten. Dankzij de B2B leadgeneratie software van Leadstracker heeft u de contactgegevens van deze bezoekers en kunt u hen alsnog als klanten binnenhalen. Breidt uw klantenkring uit met Leadstracker en geef uw sales een boost!

Leadstracker gratis 14 dagen uitproberen

Bent u overtuigd? Maak dan een keuze uit onze 4 scherp geprijsde pakketten. Al vanaf €60,- maakt u gebruik van onze software. Dat heeft u zo terug verdiend! Honderden bedrijven gingen u voor en profiteren van de voordelen van Leadstracker. Heeft u toch nog uw twijfels? Laat u dan overtuigen tijdens een gratis proefperiode. Gedurende 2 weken ontvangt u dan kosteloos een onbeperkt aantal dagelijkse rapportages en onze installatie service. Ontdek wat Leadstracker voor uw bedrijf kan betekenen! U vraagt de demo eenvoudig aan via onze website. Hier vindt u ook meer informatie over onze betaalde pakketten.

Heeft u nog vragen over leadgeneratie B2B of wilt u graag advies over onze pakketten? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord!