Lead generation software

Lead generation software

Waarom lead generation software belangrijk is

Het hebben van een goede website is een eerste stap om nieuwe klanten te bereiken. Als steeds meer mensen uw website weten te vinden is dat natuurlijk goed nieuws. Maar alleen de websitebezoekers die contact met u opnemen leveren u iets op. Uit recent onderzoek is gebleken dat slechts 5% van alle bezoekers van uw website contact met u opneemt. Dit betekent dus dat het overgrote deel van uw websitebezoekers, 95%, uw website verlaat zonder contact met u op te nemen. Hier liggen kansen. Hetzelfde onderzoek vertelt ons namelijk dat 40% van de mensen die uw website bezoeken maar geen contact opnemen wél serieuze interesse heeft in uw producten of diensten. Als u deze mensen actief zou benaderen bestaat de kans dat u hen alsnog als klanten binnen kunt halen. Maar hoe komt u met hen in contact als u niet beschikt over contactgegevens? Om contactgegevens te krijgen van potentiële klanten gebruikt u de unieke B2B lead generation software van Leadstracker. Door middel van lead generation is Leadstracker in staat om bruikbare gegevens van uw websitebezoekers te verzamelen. U vraagt zich misschien af hoe dat precies werkt. We leggen het u graag uit.

Hoe werkt lead generation software?

Laten we beginnen met uitleggen wat een ‘lead’ is. Een lead is eigenlijk een spoor dat door een bezoeker van uw website wordt achtergelaten. Een lead kan bijvoorbeeld een IP-adres zijn. Een lead kan leiden naar een potentiële klant. Maar alleen een lead is niet genoeg. Om een potentiële klant te kunnen benaderen heeft u contactgegevens nodig. De unieke B2B lead generation software van Leadstracker zet leads om in bruikbare contactgegevens van uw websitebezoekers. Lead generation software neemt een steeds belangrijkere plek in binnen hedendaagse marketingtechnieken en steeds meer bedrijven zetten onze lead generation software in om meer klanten te kunnen bereiken.

Eens in de zoveel tijd (de frequentie bepaalt u zelf) ontvangt u van ons een overzichtelijke bezoekersrapportaeg. Hierin vindt u alle informatie over uw websitebezoekers die aan de hand van leads door Leadstracker is verzameld. Zo krijgt u met de bezoekersrapportage bijvoorbeeld informatie over de herkomst van uw websitebezoekers, alle beschikbare bedrijfsgegevens, informatie over de pagina’s die door uw bezoekers zijn bezocht en informatie over de duur van het bezoek aan uw website. Zo krijgt u meer inzicht in de behoeften van uw klanten. Dankzij de concrete contactgegevens die u van ons krijgt kunt u direct aan de slag. Boost uw sales met Leadstracker!

Leadstracker voor uw bedrijf

Twijfelt u nog? Om u te overtuigen bieden we u een gratis proefperiode aan van 2 weken. U kunt dan kosteloos gebruik maken van de software van Leadstracker. U ontvangt 2 weken lang een onbeperkt aantal dagelijkse rapportages en installatie service. Op onze website vraagt u de demo eenvoudig aan. Ontdek wat Leadstracker voor uw bedrijf kan doen!

Bent u overtuigd? Maak dan een keuze uit onze 4 verschillende scherp geprijsde pakketten. U maakt al vanaf €60,- gebruik van onze software. Dat heeft u zo terugverdiend! Heeft u nog vragen of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.