Lead generatie

Lead generatie

Wat doet Leadstracker?

U heeft als bedrijf een mooie website die naar behoren functioneert. Uw website wordt goed bezocht, en dat is goed nieuws. Maar niet als het bij een bezoek blijft. U wilt natuurlijk dat uw website u klanten oplevert. Uit onderzoek blijkt dat maar 5% van de bezoekers van uw website contact met u opneemt. Het komt er dus op neer dat het overgrote deel, 95%, uw website verlaat zonder contact met u op te nemen. Dat is jammer, want uit dit zelfde onderzoek blijkt dat 40% van de bezoekers van uw website serieuze interesse heeft in uw producten of diensten. Dit zijn potentiële klanten. Maar hoe kunt u hen bereiken? De unieke B2B leadgeneratie software van Leadstracker geeft u concrete contactgegevens van deze bezoekers in handen. Hierdoor kunt u deze bezoekers alsnog als klant binnenhalen. Boost uw sales met de B2B leadgeneratie software van Leadstracker en breidt uw klantenkring uit!

Hoe werkt lead generatie?

Lead generatie wordt steeds belangrijker als het gaat om marketing. Een lead kan worden gezien als een spoor dat een potentiële klant achterlaat zoals bijvoorbeeld een IP-adres. Elke lead kan een nieuwe klant zijn. Het is daarom zonde om niets met leads te doen. Normaal gesproken kunt u niets met deze leads. Maar wel als u Leadstracker inschakelt. Leadstracker verzamelt al deze leads voor u en koppelt deze leads aan beschikbare data van uw bezoekers. Hierbij maakt Leadstracker gebruik van bijvoorbeeld het register van de Kamer van Koophandel. Al deze informatie wordt eens in de zoveel tijd aan u gepresenteerd in een overzichtelijke bezoekersrapportage. De frequentie waarmee u dit ontvangt bepaalt u zelf. In deze bezoekersrapportage vindt u onder andere informatie over de herkomst van uw bezoekers, alle beschikbare bedrijfsgegevens van uw bezoekers, informatie over de pagina’s die bezoekers op uw website hebben bezocht en hoe lang bezoekers uw website hebben bezocht. Met al deze gegevens krijgt u meer inzicht in de behoefte van uw bezoekers. Dankzij de concrete contactgegevens kunt u zelf contact met hen opnemen.

Leadstracker gratis 14 dagen uitproberen

Bent u nog niet helemaal overtuigd van het nut van Leadstracker voor uw bedrijf? Neem de software van Leadstracker dan eerst 2 weken gratis op proef. In deze proefperiode ontvangt u een onbeperkt aantal dagelijkse rapportages, installatie service en alle voordelen van Leadstracker. Aan deze demo zijn geen opstartkosten verbonden. Ervaar de voordelen van Leadstracker en laat u overtuigen door het resultaat! Op onze website vindt u gedetailleerde informatie over de werkwijze van de B2B leadgeneratie software van Leadstracker, leadgeneratie voorbeelden, informatie over onze pakketten en onze contactgegevens.

Leadstracker is dé B2B lead generatie software die leads vertaalt naar bruikbare data. Onze software maakt direct inzichtelijk welke bedrijven uw website bezoeken, en kan snel worden geïnstalleerd. Honderden klanten gingen u voor en rekenen op onze betrouwbare B2B leadgeneratie software. Onze software is ook nog eens heel betaalbaar: Wij zetten uw leads om in potentiële klanten vanaf €60,-! U heeft bij ons de keuze uit 4 verschillende scherp geprijsde pakketten. Komt u er niet uit of wilt u graag advies over het pakket dat het beste bij u past? Neem dan contact met ons op en ontdek wat Leadstracker voor uw bedrijf kan betekenen!