Lead B2B herkennen?

Op zoek naar Lead B2B? LeadsTracker is de leadgeneratie software van Nederland die herkent welke bedrijven uw website hebben bezocht. LeadsTracker is betaalbaar, maandelijks opzegbaar en biedt het grootste herkenningspercentage!

Het belang van een lead B2B

Lead B2B nodig? Met uw bedrijfswebsite bereikt u veel mensen. Slechts een klein deel hiervan, 5%, neemt ook daadwerkelijk conctact met u op. Alle andere bezoekers verlaten uw website zonder contact met u op te nemen. 40% van uw websitebezoekers nemen geen contact met u op, maar zijn wél relevant voor u. Dit zijn potentiële klanten. Hoe bereikt u deze groep? Hoe haalt u hen alsnog als klant binnen? Dit is mogelijk door de unieke B2B leadgeneratie software van Leadstracker. Door ons als specialist op het gebied van online lead generatie in te schakelen komt u er achter wie de bezoekers van uw website zijn en hoe u hen kunt bereiken. Deze informatie kunt u optimaal benutten voor het uitbreiden van uw klantenkring.

Een lead B2B binnenhalen - hoe werkt dat?

Het enige dat u nodig heeft om gebruik te kunnen maken van de B2B leadgeneratie software van Leadstracker is een eigen bedrijfswebsite. Een bedrijfswebsite verzamelt namelijk leads. 'Een lead' kan worden gezien als een spoor dat een potentiële klant achterlaat, zoals bijvoorbeeld een IP-adres. Normaal gesproken heeft u niets aan deze leads. Maar wél als u Leadstracker inschakelt en uw leads laat verzilveren! Leadstracker verzamelt uw leads en koppelt deze leads aan beschikbare data van uw bezoekers. Hierbij maakt Leadstracker gebruik van bijvoorbeeld het register van de Kamer van Koophandel. In combinatie met deze gegevens is een lead B2B heel waardevol en bruikbaar.

U ontvangt van ons een overzichtelijke bezoekersrapportage, waarin u veel waardevolle informatie vindt over uw websitebezoekers. In onze rapportage staat de herkomst van uw websitebezoekers vermeld, alle beschikbare bedrijfsinformatie van uw websitebezoekers en informatie over de pagina's die op uw website door uw websitebezoekers zijn bezocht. Ook wordt hierbij vermeld hoe lang hun websitebezoek was. De frequentie waarin u deze bezoekersrapportages ontvangt, bepaalt u zelf. Door de gegevens uit onze rapportage krijgt u meer inzicht in de behoefte van uw bezoekers. Dankzij de concrete contactgegevens die u vindt in de rapportage kunt u direct aan de slag!

​Wat Leadstracker voor u kan betekenen 

Wij herkennen uw website bezoekers en geven u concrete contactinformatie van potentiële klanten. Deze informatie presenteren wij u in overzichtelijke bezoekersrapportages. Met de contactgegevens van potentiële klanten in handen kunt u een deel van uw websitebezoekers alsnog als klant binnenhalen. Het zou toch jammer zijn als u deze kans niet benut? Boost uw sales met de unieke B2B leadgeneratie software van Leadstracker! 

Leadstracker gratis 14 dagen uitproberen

Weet u het nog niet zeker en twijfelt u nog of u gebruik wilt maken van onze software? U kunt Leadstracker 2 weken gratis uitproberen. Op onze website kunt u snel en eenvoudig een demo aanvragen. Ervaar de voordelen van Leadstracker en laat u overtuigen! Honderden klanten gingen u voor en rekenen op onze betrouwbare en betaalbare B2B leadgeneratie software.  U kunt kiezen uit 4 verschillende pakketten. Al voor €60,- geniet u van alle voordelen van onze software. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord! Ontdek wat een lead B2B voor uw bedrijf kan betekenen!

Wat weten wij van uw bezoekers website?

  1. Wie uw website bezoekers zijn.
  2. Welke pagina's er bezocht zijn.
  3. Hoe lang het bezoek heeft geduurd.
  4. Hoe de bedrijven bij u terecht zijn gekomen.
  5. Alle NAW gegevens van uw website bezoeker.

Voorbeeld rapportage aanvragen?

Benieuwd naar hoe zo'n bezoekersrapportage er uit ziet? Vraag vrijblijvend een gratis voorbeeld aan via onderstaand formulier.