Kwalitatieve leads ophalen uit uw website

Leads zijn sporen die de bezoekers van uw website achterlaten. Bezoekers laten deze sporen achter door bijvoorbeeld het invullen van een contactformulier of het abonneren op een nieuwsbrief. Door kwalitatieve leads geeft LeadsTracker u inzicht in de bezoekers van uw website. Hierdoor wordt duidelijk wie uw website heeft bezocht en wat de identiteit is van uw website bezoekers.

Kwalitatieve leads ontvangen; hoe werkt het?

Alle sporen, alle informatie die bezoekers op uw website achterlaten, wordt door LeadsTracker verzameld. Vervolgens koppelt LeadsTracker deze informatie aan beschikbare data van bijvoorbeeld de Kamer van Koophandel. Op deze manier wordt de identiteit van de bezoekers van uw website achterhaald en komt u te weten wie de relevante bezoekers van uw website zijn.

​De volgende stap is dat u van LeadsTracker een uitgebreid bezoekersrapport ontvangt. Door dit bezoekersrapport krijgt u informatie over de bezoekers van uw website. Zo staat er in het bezoekersrapport te lezen hoe de bezoekers van uw website op uw website terechtkomen, welke pagina's ze daar vervolgens bezoeken en hoe lang de bezoekers uw website bezoeken. Kwalitatieve leads leveren zo informatie op die door LeadsTracker omgezet kan worden naar interessante sales informatie. LeadsTracker is zo de ultieme zakelijke salestool die u waardevolle informatie verschaft over de identiteit van de relevante bezoekers van uw website.

Meer weten over onze kwalitatieve leads?

Bent u benieuwd naar de manier waarop kwalitatieve leads u inzicht kunnen geven in de identiteit van de bezoekers van uw website? Neem dan contact op met LeadsTracker. Voor het genereren van kwalitatieve leads bent u bij ons aan het juiste adres. LeadsTracker stopt niet bij bezoekersaantallen, maar geeft u informatie over de identiteit van de bezoekers van uw website. Ontdek door middel van kwalitatieve leads wie de bezoekers van uw website zijn. Wilt u weten hoe uw bezoekers uw website hebben gevonden? Met de kwalitatieve leads van LeadsTracker komt u daar achter, maar komt u ook te weten welke zoekwoorden bezoekers hierbij hebben gebruikt. Hoe lang blijven bezoekers op uw website en welke pagina's bezoeken zij? Door de kwalitatieve leads van LeadsTracker krijgt u het antwoord. Zijn de bezoekers van uw website unieke of regelmatige bezoekers? U vindt het allemaal terug in de bezoekersrapporten van LeadsTracker. U kunt LeadsTracker eenvoudig installeren via uw Google Analytics. Ontdek de groeimogelijkheden van uw website en geef uw website een boost met LeadsTracker!

Belang van kwalitatieve leads

Slecht 5% van alle bezoekers van uw website neemt contact met u op. Dit is gebleken uit onderzoek. Dit zelfde onderzoek toonde aan dat 55% van uw website bezoekers niet relevant is voor uw bedrijf. Dat deze bezoekers niet relevant zijn, heeft als oorzaak dat zij op uw website niet kunnen vinden waar zij naar op zoek zijn, of dat zij een concurrent van u zijn. Toch is bijna de helft, 40% van de bezoekers van uw website, wél relevant voor u. Deze groep bezoekt wel uw website, maar neemt geen contact met u op. Hier kunt u met LeadsTracker verandering in brengen! LeadsTracker kan door middel van kwalitatieve leads de identiteit van deze groep bezoekers achterhalen. Door deze informatie kunnen deze relevante bezoekers opnieuw worden benaderd en kan deze groep bezoekers worden geconverteerd tot klanten. ​​

Voorbeeld rapportage aanvragen?

Benieuwd naar hoe zo'n bezoekersrapportage er uit ziet? Vraag vrijblijvend een gratis voorbeeld aan via onderstaand formulier.

Het nut van kwalitatieve leads

Leads zijn sporen die door bezoekers van uw website worden achtergelaten. Deze sporen leiden naar de bezoekers van uw website. Maar niet alle bezoekers van uw website zijn serieus in uw producten of diensten geïnteresseerd. Onderzoek laat zien dat 40% van uw websitebezoekers potentiële klanten zijn. Leads die door deze groep bezoekers worden achtergelaten, noemen we kwalitatieve leads. Door deze kwalitatieve leads slim te gebruiken kan uw website niet alleen als visitekaartje worden gebruikt maar ook als middel om potentiële klanten te kunnen benaderen. Kwalitatieve leads binnenhalen is veel eenvoudiger en voordeliger dan u misschien denkt. Een duur marketingbureau is hiervoor niet nodig, laat staan een uitgebreide campagne. U heeft genoeg aan de unieke B2B leadgeneratie software van LeadsTracker. LeadsTracker verzamelt uw kwalitatieve leads en koppelt die aan beschikbare gegevens van uw websitebezoekers. LeadsTracker identificeert uw websitebezoekers en voorziet u van waardevolle contactgegevens van potentiële klanten. Deze informatie kunt u vervolgens benutten voor het uitbreiden van uw klantenkring.

Kwalitatieve leads binnenhalen - hoe werkt dat?

Een eigen bedrijfswebsite is het enige wat u nodig heeft om gebruik te kunnen maken van de B2B leadgeneratie software van LeadsTracker. De leads komen namelijk binnen via uw bedrijfswebsite. LeadsTracker verzamelt alle leads en koppelt deze leads aan beschikbare data van uw bezoekers. Hierbij maakt LeadsTracker gebruik van bijvoorbeeld het register van de Kamer van Koophandel. Aan de hand van deze gegevens bepaalt LeadsTracker of een lead relevant is voor uw bedrijf.

Wij brengen uw bezoekers in kaart en brengen eens in de zoveel tijd verslag uit in de vorm van een bezoekersrapportage. De frequentie waarmee u deze rapportage van ons ontvangt bepaalt u zelf. In onze bezoekersrapportage vertellen wij u waar uw websitebezoekers vandaan kwamen, welke pagina's zij bezochten en hoe lang zij op uw site verbleven. U bepaalt zelf hoe vaak en wanneer u bezoekersrapportages van ons ontvangt. Deze waardevolle gegevens geven u inzicht in de behoeften van uw bezoekers en stellen u in staat om direct contact met hen op te nemen. Boost uw sales met LeadsTracker!

Wat LeadsTracker voor uw bedrijf kan betekenen

Uit onderzoek is gebleken dat 95% van uw website bezoekers uw website verlaat zonder contact met u op te nemen. Een groot deel hiervan, 40%, bestaat uit website bezoekers die relevant voor u zijn. Dit zijn potentiële klanten. Met de contactgegevens van uw websitebezoekers in handen kunt u dankzij onze software deze bezoekers alsnog als klanten binnenhalen. Boost uw sales met de B2B leadgeneratie software van LeadsTracker! Honderden klanten gingen u al voor. Wilt u ook profiteren van onze unieke B2B leadgeneratie software? Kies dan één van onze 4 scherp geprijsde pakketten en ga aan de slag met de gegevens uit onze rapportage! Al vanaf €60,- maakt u gebruik van onze software.

Twijfelt u nog? Maak dan gebruik van onze gratis demo. Gedurende 2 weken kunt u LeadsTracker dan uitproberen en maakt u gebruik van onze software. Ervaar wat LeadsTracker uw bedrijf kan brengen!! Via onze website vraagt u eenvoudig de gratis demo aan. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.