Kwalitatieve leads genereren

Het nut van kwalitatieve leads genereren

Elke bezoeker van uw website laten sporen achter. Deze sporen worden ook wel leads genoemd. Een lead is een stukje waardevolle informatie waar u zelf helaas niets mee kunt. Door de de unieke B2B leadgeneratie software van Leadstracker in te schakelen kunt u uw leads wél gebruiken. Leadstracker verzamelt namelijk uw leads en koppelt die aan beschikbare gegevens van uw websitebezoekers. Op deze manier ontvangt u namen, telefoonnummers en bijvoorbeeld emailadressen van potentiële klanten. Door uw leads met Leadstracker om te zetten in bruikbare contactgegevens kunt u direct aan de slag!

Niet alle leads zijn kwalitatief. Onderzoek laat zien dat 40% van uw websitebezoekers potentiële klanten zijn. Leads die door deze groep bezoekers worden achtergelaten worden gezien als kwalitatieve leads. Door deze kwalitatieve leads te verzilveren kan uw website niet alleen als visitekaartje fungeren maar ook worden gebruikt als middel om potentiële klanten te kunnen benaderen. Kwalitatieve leads genereren is veel eenvoudiger en voordeliger dan u misschien denkt. Het is helemaal niet nodig om bijvoorbeeld een duur marketingbureau in te schakelen of een grote campagne te lanceren. U heeft genoeg aan de unieke B2B leadgeneratie software vanLeadstracker. Hoe onze software precies werkt? We vertellen u er graag meer over.

Kwalitatieve leads genereren – hoe gaat dat in zijn werk?

Leadstracker verzamelt alle leads die via uw bedrijfswebsite binnenkomen en koppelt deze leads aan beschikbare data van uw bezoekers. Deze data is bijvoorbeeld afkomstig uit het register van de Kamer van Koophandel. Aan de hand van de beschikbare gegevens bepaalt Leadstracker of een lead relevant is voor uw bedrijf. Als een lead relevant is, is het een kwalitatieve lead.

Door middel van overzichtelijke bezoekersrapportages brengen wij uw websitebezoekers in kaart. U bepaalt zelf de frequentie waarmee u deze rapportage van ons ontvangt. In onze bezoekersrapportage vertellen wij u waar uw websitebezoekers vandaan kwamen, welke pagina’s zij bezochten en hoe lang zij op uw site verbleven. Deze waardevolle gegevens vertellen u meer over de behoeften van uw bezoekers. De concrete contactgegevens stellen u bovendien in staat om direct contact met potentiële klanten op te nemen. U kunt direct aan de slag!

Wat Leadstracker voor uw bedrijf kan betekenen

Recent onderzoek wijst uit dat maar liefst 95% van uw website bezoekers uw website verlaat zonder contact met u op te nemen. Een groot deel hiervan, 40%, bestaat uit website bezoekers die wél relevant voor u zijn. Een verloren kans als u deze bezoekers laat lopen, want het zijn potentiële klanten. Leadstracker maakt het mogelijk om deze bezoekers persoonlijk te benaderen en hen alsnog als klanten binnen te halen. Wilt u ook gebruik maken van onze unieke software? Honderden klanten gingen u al voor. Kies één van onze 4 scherp geprijsde pakketten en ga aan de slag met de gegevens uit onze rapportage! Al vanaf €60,- profiteert u van alle voordelen van Leadstracker!

Twijfelt u nog? Installeer dan onze gratis demo en laat u overtuigen door het resultaat. Gedurende 2 weken kunt u Leadstracker kosteloos uitproberen. Ervaar Leadstracker en ontdek wat onze software voor uw bedrijf kan betekenen! Heeft u vragen over kwalitatieve leads genereren of heeft u een andere vraag? Wij staan voor u klaar!