Hoe werkt het?

Benieuwd naar de werkwijze van leadgeneratie software LeadsTracker? LeadsTracker is eenvoudig in te stellen voor alle mogelijke websites. Wij verzilveren uw website bezoekers al in leads vanaf € 60,-!

Bestel online het LeadsTracker pakket dat op uw wensen aansluit.

Installeer LeadsTracker eenvoudig via uw Google Analytics.

LeadsTracker stuurt u rapportages van bedrijven die uw site hebben bezocht.

Verzilver uw leads. Maak van uw bezoekers klanten door een passende actie!

Hoe werkt onze leadgeneratie software?

LeadsTracker is een unieke B2B leadgeneratie software. LeadsTracker vertaalt uw website bezoekers in interessante sales informatie. Wij identificeren namelijk uw bezoekers. Kortom: wij zijn de specialist op het gebied van online lead generatie. Wilt u uw website bezoekers herkennen en converteren tot klanten?

U heeft een website, maar hier komen niet voldoende klanten uit. LeadsTracker vertaalt uw website bezoekers in interessante sales informatie.

LeadsTracker is een unieke sales tool die uw website bezoekers kan herkennen. Op basis van de informatie uw bezoekers achterlaten op uw website, zoals bijvoorbeeld een ip-adres, kunnen wij uw website bezoekers identificeren. Alle waardevolle informatie die uw bezoekers achterlaten worden opgeslagen en verwerkt.

Alle achtergelaten informatie wordt door LeadsTracker gekoppeld aan beschikbare data uit bijvoorbeeld het register van de Kamer van Koophandel. Op deze manier kunnen wij uw website bezoeker identificeren en herkennen wij welk bedrijf uw website bezocht heeft. Vervolgens ontvangt u een uitgebreid bezoekersrapport met daarin alle informatie die uw bezoeker heeft achtergelaten. Zo kunt u zien hoe deze bezoeker op uw website is gekomen, welke pagina's hij heeft bezocht en hoelang hij op uw website is geweest.