Genereren van leads

​Het genereren van leads betekent zoveel als het genereren van 'sporen' van potentiële klanten. Zulke sporen kunnen bezoekers van uw website achterlaten door bijvoorbeeld het invullen van een contactformulier, of door het abonneren op een nieuwsbrief. Leadstracker geeft u door middel van het genereren van leads inzicht in de bezoekers van uw website. Door het genereren van leads ​wordt duidelijk wie uw website heeft bezocht. LeadsTracker geeft u inzicht in de identiteit van uw website bezoekers.

Genereren van leads via LeadsTracker

LeadsTracker verzamelt waardevolle informatie die uw bezoekers achterlaten op uw website. Deze informatie laten bezoekers achter door bijvoorbeeld een IP-adres of een contactformulier. Al deze informatie koppelt LeadsTracker aan beschikbare data zoals bijvoorbeeld de Kamer van Koophandel. De relevante bezoekers van uw website worden zo geïdentificeerd. Uiteindelijk krijgt u van LeadsTracker een uitgebreid bezoekersrapport, waarin u alle informatie vindt van de bezoekers van uw website. In het bezoekersrapport vindt u informatie over de manier waarop uw bezoekers op uw website komen, welke pagina's ze vervolgens bezoeken en hoe lang de bezoekers op uw website blijven.

LeadsTracker kan uw website bezoekers identificeren en deze informatie omzetten naar interessante sales informatie. Hiermee heeft u met LeadsTracker een ultieme zakelijke salestool in handen.

Neem dan contact op met LeadsTracker. Wij zijn dé specialist in het online genereren van leads. LeadsTracker LeadsTracker gaat verder dan alleen bezoekersaantallen en geeft u inzicht in de identiteit van uw relevante website bezoekers. Ontdek wie uw website hebben bezocht. Ontdek hoe deze bezoekers uw website hebben gevonden. Ontdek welke zoekwoorden uw bezoekers hebben gebruikt. Ontdek hoe lang uw bezoekers op uw website blijven, en welke pagina's zij dan bezoeken. Ontdek of uw bezoekers vaker dan één keer uw website bezoeken. Door het genereren veranderen uw anonieme website bezoekers met LeadsTracker naar waardevolle leads.

Waarom genereren van leads werkt?

Uit onderzoek is gebleken dat slechts 5% van al uw website-bezoekers contact met u opneemt. Dit zelfde onderzoek heeft aangetoond dat 55% van uw website bezoekers niet relevant is voor u. Dat deze bezoekers niet relevant voor u zijn, komt doordat zij een concurrent zijn of op uw website niet konden vinden wat zij zochten. Bijna de helft van uw bezoekers, 40%, is wél relevant, maar neemt geen contact met u op. Dit kunt u veranderen. Door het genereren van leads kan Leadstracker deze bezoekers achterhalen, waardoor deze relevante bezoekers opnieuw kunnen worden benaderd en kunnen worden geconverteerd tot klanten.​

Voorbeeld rapportage aanvragen?

Ervaar zelf onze gebruiksvriendelijke en overzichtelijke bezoekersrapportage. Vraag hier vrijblijvend uw gratis voorbeeld rapportage aan!

Bereik meer klanten met het genereren van leads

Waarom het genereren van leads van belang is

Om nieuwe klanten te bereiken is het hebben van een goede website onontbeerlijk. Een website is voor veel nieuwe klanten een eerste kennismaking met uw bedrijf. Vaak wordt er gedacht dat het hebben van een website voldoende is. Maar als u dit denkt, laat u een groot deel van de potentie van uw website onbenut. Maar een klein deel, 5%, van uw websitebezoekers neemt contact met u op. Het overgrote deel, 95%, verlaat uw website zonder contact met u op te nemen. En dat is jammer, want alleen de bezoekers die contact met u opnemen leveren u iets op. Hetzelfde onderzoek vertelt ons dat 40% van de mensen die uw website bezoeken maar geen contact met u opnemen wél serieuze interesse heeft in uw producten of diensten. Hier liggen dus kansen. Als u deze mensen actief zou benaderen bestaat de kans dat u hen alsnog als klanten binnen kunt halen. Maar hoe pakt u dat aan als u niet over contactgegevens van deze groep bezoekers beschikt? Om deze contactgegevens van potentiële klanten in handen te krijgen gebruikt u de unieke B2B lead generation software van LeadsTracker. Dankzij lead generation is LeadsTracker in staat om bruikbare gegevens van uw websitebezoekers te verzamelen. Wij geven u graag uitleg over onze software.

Hoe werkt de lead generation software van LeadsTracker?

Laten we beginnen met opheldering te geven over de term 'lead'. Een lead is eigenlijk een spoor dat door een bezoeker van uw website wordt achtergelaten. Dit kan bijvoorbeeld een IP-adres zijn. Elke lead kan een spoor zijn naar een potentiële klant. Maar om de zoektocht een succes te laten zijn heeft u LeadsTracker nodig. De unieke B2B lead generation software van LeadsTracker identificeert uw websitebezoekers en zet leads om in bruikbare contactgegevens van uw websitebezoekers. Het genereren van leads neemt een steeds belangrijkere plaats in binnen hedendaagse marketingtechnieken en steeds meer bedrijven zetten onze lead generation software in om meer klanten te kunnen bereiken.

Met een frequentie die u zelf bepaalt ontvangt u van ons uitgebreide, overzichtelijke bezoekersrapportages. U vindt hierin alle informatie over uw websitebezoekers die aan de hand van leads door LeadsTracker is verzameld. Zo krijgt u door onze bezoekersrapportage bijvoorbeeld informatie over de herkomst van uw websitebezoekers, alle beschikbare bedrijfsgegevens, informatie over de pagina's die door uw bezoekers zijn bezocht en informatie over de duur van het bezoek aan uw website. Deze gegevens zorgen ervoor dat u meer inzicht krijgt in de behoeften van uw klanten. Met de contactgegevens van uw potentiële klanten bij de hand kunt u direct met deze informatie aan de slag. Vindt uw potentiële klanten met LeadsTracker, benader hen en boost uw sales!

LeadsTracker voor uw bedrijf

Twijfelt u nog? Laat u overtuigen tijdens de gratis proefperiode van 2 weken. U kunt dan 2 weken lang kosteloos gebruik maken van de software van LeadsTracker. In deze proefperiode ontvangt u een onbeperkt aantal dagelijkse rapportages en onze installatie service. Op onze website vraagt u de demo eenvoudig aan. Ervaar de voordelen van LeadsTracker en ontdek wat LeadsTracker voor uw bedrijf kan betekenen!

Bent u overtuigd? Kies dan uw pakket uit onze 4 verschillende scherp geprijsde pakketten. U maakt al vanaf €60,- gebruik van onze software. Dat heeft u zo terugverdiend! Heeft u nog vragen over het genereren van leads of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.