Bezoekers website herkennen? Wie zijn uw bezoekers website?

Zoekt u een zakelijke verkoop manier die uw verkoop een stuk verhoogt? Heeft u een bedrijf of werkt u bij een bedrijf wat wel wat meer klanten kan gebruiken? Dan is het ontzettend belangrijk dat u een bedrijf vindt wat dit gemakkelijk voor u kan regelen.

Bezoekers website herkennen via B2B leadgeneratie

Een goede manier is om erachter te komen wie er daadwerkelijk uw website heeft bezocht. Een soort filter achter uw website die relevante potentiele klanten voor u noteert. Deze kunt u gemakkelijk gebruiken om uw product of dienst aan te verkopen. Hierdoor maakt u in een klap een grote kans dat u meer klanten binnen haalt en dus meer omzet haalt. Dit is natuurlijk precies wat u wilt.

LeadsTracker.nl is een bedrijf wat voor u voor meer klanten kan zorgen. Het is namelijk algemeen bekend dat er ongeveer vijf procent van alle bezoekers website daadwerkelijk klant wordt. Daarnaast is er uitgebreid onderzoek gedaan hoeveel procent er geen klant zal worden doordat zij niet vonden wat ze wel zouden willen vinden op uw website.

Dit komt omdat ze toch ergens anders in geïnteresseerd zijn, of wellicht alleen nog maar aan het rond kijken waren. Dit is onderzocht en deze groep is ongeveer vijfenvijftig procent van alle bezoekers. Hierdoor blijft er automatisch een groep over van veertig procent, deze groep is ontzettend belangrijk voor u als eigenaar van uw bedrijf. Deze groep is namelijk wel geïnteresseerd, maar heeft toch door bepaalde oorzaken geen contact met u gemaakt. Deze groep kunt u dus wel gebruiken om even na te bellen of te mailen om hier wellicht toch een klant van te maken! LeadsTracker.nl is het bedrijf wat u hierbij kan helpen. Wij hebben een nieuwe software ontwikkeld wat perfect voor u alle bezoekers website filtert, en voor u klaar legt. Hierdoor heeft u bruikbare informatie en kunt u zomaar kans maken om veertig procent meer klanten binnen te halen! Wij kunnen u maandelijks een rapportage bezorgen met hierin allerlei gegevens over deze groep die op uw website heeft gezeten, maar net geen klant is geworden! Ook kunnen wij dit aan de hand van uw pakket ook wekelijks of zelfs dagelijks voor u verzorgen! Zorg er dus voor door middel van onze software dat u meer klanten krijgt!

Wat weten wij van uw bezoekers website?

  1. Wie uw website bezoekers zijn.
  2. Welke pagina's er bezocht zijn.
  3. Hoe lang het bezoek heeft geduurd.
  4. Hoe de bedrijven bij u terecht zijn gekomen.
  5. Alle NAW gegevens van uw website bezoeker.

Voorbeeld rapportage aanvragen?

Benieuwd naar hoe zo'n bezoekersrapportage er uit ziet? Vraag vrijblijvend een gratis voorbeeld aan via onderstaand formulier.

Bezoekers website achterhalen met Leadstracker

Wie zijn de bezoekers van uw website?

Als bedrijf beschikt u over verschillende middelen om klanten te bereiken. Een website is één van deze middelen. Uw bedrijfswebsite is vaak een eerste kennismaking met uw bedrijf voor klanten. Een goede bedrijfswebsite die door veel mensen wordt bezocht is dan ook iets waar volop door bedrijven in wordt geïnvesteerd. Als uw bedrijfswebsite online staat en veel mensen uw website weten te vinden is dat natuurlijk iets waar u heel tevreden over bent. Maar als de website af is, is dit nog maar het begin. Uw website is namelijk niet alleen uw visitekaartje. Het is ook een belangrijke bron van informatie over uw websitebezoekers. Wanneer u deze informatie slim gebruikt, kunt u uw website ook inzetten als middel om contactgegevens te achterhalen van potentiële klanten.

Uit onderzoek blijkt dat slechts 5% van uw websitebezoekers contact met u opneemt. Dat betekent dat de overige 95% van uw websitebezoekers geen contact met u opnemen en u dus niets opleveren. Met Leadstracker heeft u de mogelijkheid om deze aantallen te veranderen en bezoekers van uw website alsnog als klant binnen te halen. Hetzelfde onderzoek toont namelijk aan dat 40% van uw websitebezoekers die geen contact met u opnemen wél serieuze interesse heeft in uw producten of diensten. Dit zijn potentiële klanten. Door gebruik te maken van de unieke B2B leadgeneratie software van Leadstracke krijgt u concrete contactinformatie van uw websitebezoekers in handen. Hoe dat mogelijk is? We leggen het u graag uit.

Bezoekers website binnenhalen als klant met Leadstracker

Door bezoekers website te achterhalen met Leadstracker ontdekt u wie de potentiële klanten zijn die uw website stilletjes hebben verlaten. Leads maken het mogelijk de identiteit van deze bezoekers te achterhalen. Leads kunnen het beste worden vergeleken met sporen die door bezoekers van uw website worden achtergelaten, zoals een IP-adres. Maar aan enkel een IP-adres heeft u natuurlijk niet genoeg. Om de identiteit van potentiële klanten te kunnen achterhalen en hen te kunnen benaderen heeft u de unieke B2B lead generatie software van Leadstracker nodig. Leadstracker verzamelt al uw leads en koppelt deze leads aan beschikbare data van uw bezoekers, die bijvoorbeeld afkomstig is uit het register van de Kamer van Koophandel. Op door u van tevoren aangegeven momenten ontvangt u van ons een overzichtelijke rapportage met alle beschikbare gegevens van uw potentiële klanten. Zo ontvangt u bijvoorbeeld namen, adressen en telefoonnummers. Met deze concrete informatie kunt u direct aan de slag. Benader uw potentiële klanten en boost uw sales!

Profiteer ook van de voordelen van Leadstracker

Enthousiast geworden over Leadstracker? Wij bieden 4 verschillende scherp geprijsde pakketten. U maakt al vanaf €60,- gebruik van onze unieke B2B lead generatie software, waar honderden klanten al naar volle tevredenheid gebruik van maken.

Twijfelt u nog? Installeer dan onze gratis demo. Gedurende een proefperiode van 2 weken ontvangt u dan kosteloos een onbeperkt aantal dagelijkse rapportages en installatie service. Ervaar de voordelen van Leadstracker! Heeft u nog vragen over uw bezoekers website of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!