Bezoekers website achterhalen als ultiem salesmiddel

Bent u nieuwsgierig naar door welke mensen uw website bezocht wordt? LeadsTracker biedt de ultieme zakelijke salestool. Bezoekers website achterhalen is namelijk de ultieme open deur.

Het nut van bezoekers website achterhalen

Jaarlijks investeren bedrijven duizenden euro's in online activiteiten als internet marketing en conversie optimalisatie. LeadsTracker biedt nu de ultieme conversietool die het voor het zakelijke leven mogelijk maakt om website bezoekers te achterhalen.

Van iedereen die uw website bezoekt neemt slechts 5% contact met u op, dit is gebleken uit onderzoek. Uit dit zelfde onderzoek is gebleken dat 55% van uw website bezoekers niet relevant voor u is. Deze bezoekers zijn niet relevant omdat zij een concurrent zijn, of op uw website niet konden slagen voor hetgeen wat zij zochten. De overige 40% bestaat uit website bezoekers die voor u interessant zijn, maar toch nog geen contact met u hebben opgenomen. Door website bezoekers te achterhalen geven wij u de kans om deze kwalitatieve leads alsnog met uw bedrijf in aanmerking te laten komen. Wij bieden u zeer uitgebreide bezoekersrapportages waarin wij bezoekers website achterhalen.

Leadgeneratie? Wat is het?

LeadsTracker is als één van de weinige spelers in de markt actief als het gaat om het identificeren van website bezoekers. Wat heeft u aan informatie als hoevaak uw website bezocht is. LeadsTracker geeft u antwoord op de vraag wie uw website hebben bezocht. Als u dus in Google op zoek bent naar bezoekers website achterhalen bent u dus bij ons op het juiste adres.

Voorbeeld rapportage aanvragen?

Benieuwd naar hoe zo'n bezoekersrapportage er uit ziet? Vraag vrijblijvend een gratis voorbeeld aan via onderstaand formulier.

Bezoekers website achterhalen met LeadsTracker

Wie zijn de bezoekers van uw website?

Een bedrijfswebsite is één van de middelen die u als bedrijf in kunt zetten om nieuwe klanten te bereiken. Een goede, representatieve bedrijfswebsite is dan ook voor elk bedrijf van groot belang. Uw bedrijfswebsite is voor veel klanten een eerste kennismaking met uw bedrijf en fungeert dus eigenlijk als online visitekaartje. Het is natuurlijk goed nieuws als uw website door veel mensen wordt gevonden en wordt bezocht. Maar alleen bezoekers van uw website die contact met u opnemen leveren u iets op. Volgens recent onderzoek is dit maar 5% van al uw websitebezoekers. Dat betekent dat de overige 95% van uw websitebezoekers geen contact met u opnemen en u dus niets opleveren. Met LeadsTracker heeft u de mogelijkheid om een deel van deze bezoekers alsnog als klant binnen te halen. Een groot deel van uw websitebezoekers belandt min of meer per ongeluk op uw website en heeft geen serieuze interesse in uw producten of diensten. Toch is er een aanzienlijk deel van uw websitebezoekers, namelijk 40% wél geïnteresseerd in uw producten of diensten. Dankzij de unieke B2B leadgeneratie software van Leadstracke heeft u de kans om deze bezoekers alsnog als klant binnen te halen. Door LeadsTracker in te schakelen krijgt u concrete contactinformatie van uw websitebezoekers in handen, waarmee u direct aan de slag kunt. We leggen u graag uit hoe u dat voor elkaar krijgt.

Bezoekers website achterhalen met LeadsTracker

Bezoekers website achterhalen met LeadsTracker zorgt ervoor dat u de identiteit te weten komt van de potentiële klanten die uw website stilletjes hebben verlaten. Leads maken het mogelijk de identiteit van deze bezoekers te achterhalen. Maar wat zijn leads eigenlijk? De term 'lead' kan het beste worden vertaald als 'spoor'. Elke bezoeker van uw website laat een spoor achter zoals bijvoorbeeld een IP-adres. Maar enkel een IP-adres levert u geen nieuwe klant op. Daarvoor heeft u natuurlijk contactgegevens nodig. Deze contactgegevens krijgt u dankzij de unieke B2B lead generatie software van LeadsTracker in handen. LeadsTracker verzamelt alle leads die via uw bedrijfswebsite binnenkomen en koppelt deze leads aan beschikbare data van uw bezoekers, zoals bijvoorbeeld data uit het register van de Kamer van Koophandel. Op momenten die u zelf bepaalt ontvangt u van ons een overzichtelijke rapportage met daarin alle beschikbare gegevens van uw potentiële klanten. Met deze namen, adressen en telefoonnummers kunt u uw potentiële klanten direct bereiken! Breidt uw klantenkring uit met de software van LeadsTracker!

Profiteer ook van de voordelen van LeadsTracker

Bent u al enthousiast over LeadsTracker en bent u benieuwd wat onze software voor uw bedrijf kan betekenen? Wilt u ook bezoekers website achterhalen om hen alsnog als klant binnen te kunnen halen? Maak dan een keuze uit onze 4 verschillende scherp geprijsde pakketten. U maakt al vanaf €60,- gebruik van onze unieke B2B lead generatie software, waar honderden klanten al naar volle tevredenheid gebruik van maken.

Twijfelt u nog? Via onze website bieden wij u een gratis demo aan. Deze kunt u kosteloos installeren. Gedurende een proefperiode van 2 weken ontvangt u dan helemaal gratis een onbeperkt aantal dagelijkse rapportages, inclusief installatie service. Ervaar de voordelen van LeadsTracker en laat u overtuigen! Heeft u nog vragen over bezoekers website achterhalen of kunt u wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!