B2B leadgeneratie

B2B leadgeneratie

Ontdek wie uw website bezoeken met de unieke B2B leadgeneratie software van Leadstracker. Leadstracker identificeert uw website bezoekers en voorziet u van interessante sales informatie. Door ons als specialist op het gebied van online lead generatie in te schakelen komt u erachter wie de bezoekers van uw website zijn en kunt u deze informatie optimaal benutten voor het uitbreiden van uw klantenkring.

Hoe werkt B2B Leadgeneratie?

De enige voorwaarde om gebruik te kunnen maken van de B2B leadgeneratie software van Leadstracker is het hebben van een eigen bedrijfswebsite. Een bedrijfswebsite heeft veel potentie die helaas vaak maar voor een heel klein deel wordt benut. Een bedrijfswebsite verzamelt namelijk leads. Een lead kan worden gezien als een spoor dat een potentiële klant achterlaat zoals bijvoorbeeld een IP-adres. Normaal gesproken kunt u niets met deze leads. Maar wel als u Leadstracker inschakelt. Leadstracker verzamelt al deze leads voor u en koppelt leads aan beschikbare data van uw bezoekers. Hierbij maakt Leadstracker gebruik van bijvoorbeeld het register van de Kamer van Koophandel. Op momenten dat u dat wilt, ontvangt u van ons een overzichtelijke bezoekersrapportage. In deze bezoekersrapportage vindt u onder andere informatie over de herkomst van uw bezoekers, alle beschikbare bedrijfsgegevens van uw bezoekers, informatie over de pagina’s die bezoekers op uw website hebben bezocht en hoe lang bezoekers uw website hebben bezocht. Met al deze gegevens krijgt u meer inzicht in de behoefte van uw bezoekers. Dankzij de concrete contactgegevens kunt u direct aan de slag!

Wat Leadstracker voor u kan betekenen

Leadstracker identificeert uw website bezoekers en voorziet u van concrete contactgegevens van potentiële klanten. Wat betekent dit voor u? Uit onderzoek is bekend dat 95% van uw website bezoekers uw website verlaat zonder contact met u op te nemen. Een groot deel hiervan, 40%, is wél relevant voor u. Dit zijn potentiële klanten. Dankzij de B2B leadgeneratie software van Leadstracker heeft u de contactgegevens van deze bezoekers en kunt u hen alsnog als klanten binnenhalen. Boost uw sales met de B2B leadgeneratie software van Leadstracker!

Leadstracker gratis 14 dagen uitproberen

Nog niet helemaal overtuigd? Probeer Leadstracker dan eerst 2 weken gratis. In deze proefperiode ontvangt u een onbeperkt aantal dagelijkse rapportages, installatie service en alle voordelen van Leadstracker. Aan deze demo zijn bovendien geen opstartkosten verbonden. Ervaar de voordelen van Leadstracker en laat u overtuigen! Op onze website vindt u gedetailleerde informatie over de werkwijze van de B2B leadgeneratie software van Leadstracker, leadgeneratie voorbeelden, informatie over onze pakketten en onze contactgegevens.

Leadstracker is dé B2B leadgeneratie software die bezoekersaantallen vertaalt naar bruikbare data. Onze software maakt direct inzichtelijk welke bedrijven uw website bezoeken, in heldere rapportages. Honderden klanten gingen u voor en rekenen op onze betrouwbare B2B leadgeneratie software. Onze software is ook nog eens heel betaalbaar: Wij zetten uw website bezoekers al om in leads vanaf €60,-! Komt u er niet uit of wilt u graag advies over het pakket dat het beste bij u past? Neem dan contact met ons op en ontdek wat Leadstracker voor uw bedrijf kan betekenen!