B2B lead generation software

Op zoek naar betrouwbare en betaalbare B2B lead generation? LeadsTracker is de B2B lead generation software die laat zien welke bedrijven uw website hebben bezocht. Wij zijn de goedkoopste aanbieder, maar bieden daarnaast het hoogste herkenningspercentage van Nederland!

B2B lead generation

Met de unieke B2B lead generation software van Leadstracker ontdekt u wie de bezoekers zijn van uw website. Leadstracker identificeert uw website bezoekers en koppelt deze informatie aan concrete contactgegevens. Wij zijn dé specialist op het gebied van online lead generation. Door ons in te schakelen komt u erachter wie de bezoekers van uw website zijn. Deze informatie kunt u optimaal benutten voor het uitbouwen van uw klantenkring. 

De werkwijze van onze B2B lead generation software

De B2B lead generation software van Leadstracker zorgt ervoor dat u optimaal gebruik maakt van uw bedrijfswebsite. Vaak wordt de potentie van een bedrijfswebsite niet volledig benut. Een bedrijfswebsite verzamelt namelijk leads, wat zoiets is als een spoor dat door uw bezoekers wordt achtergelaten. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een IP-adres. Met deze gegevens kunt u normaal gesproken niet verder, maar wel als u gebruik maakt van de B2B lead generation software van Leadstracker. Leadstracker verzamelt alle leads voor u en koppelt deze leads aan beschikbare data van uw bezoekers. Deze beschikbare data haalt Leadstracker bijvoorbeeld uit het register van de Kamer van Koophandel. Al deze gegevens worden netjes en overzichtelijk aan u gepresenteerd in onze bezoekersrapportage. Deze rapportage ontvangt u met een frequentie die u zelf van tevoren bij ons aangeeft. In onze bezoekersrapportages vindt u onder andere informatie over de herkomst van uw bezoekers, alle beschikbare bedrijfsgegevens van uw bezoekers, informatie over de pagina's die bezoekers op uw website hebben bezocht en hoe lang bezoekers uw website hebben bezocht. Door al deze gegevens krijgt u meer inzicht in de behoefte van uw bezoekers. Dankzij de concrete contactgegevens die u in de rapportage vindt kunt u direct met uw potentiële klanten aan de slag!

​Wat betekent Leadstracker voor uw bedrijf? 

Uit onderzoek is bekend dat 95% van uw website bezoekers uw website verlaat zonder contact met u op te nemen. Een groot deel hiervan, 40%, is wél relevant voor u. Dit zijn potentiële klanten. Hoe bereikt u deze groep? De B2B lead generation software van Leadstracker zorgt ervoor dat u concrete contactgegevens van deze bezoekers ontvangt. Zo haalt u deze bezoekers alsnog als klanten binnen. Boost uw sales met de B2B lead generation software van Leadstracker! 

Leadstracker inschakelen

Bent u nog niet helemaal overtuigd en twijfelt u nog?  Neem de lead generation software van Leadstracker dan eerst 2 weken op proef. In deze proefperiode ontvangt u van ons een onbeperkt aantal dagelijkse rapportages en installatie service. Aan deze demo zijn geen opstartkosten verbonden. Geniet zo kosteloos twee weken lang van de voordelen van Leadstracker en laat u overtuigen! 

Leadstracker is dé B2B lead generation software die bezoekersaantallen vertaalt naar bruikbare data. Dankzij onze software ontvangt u bruikbare informatie over de bedrijven die uw website bezoeken. Honderden klanten gingen u voor en rekenen op onze betrouwbare en betaalbare B2B lead generation software. Op onze website vindt u meer informatie over onze verschillende pakketten. Uw websitebezoekers omzetten in klanten kan al vanaf €60,-. Voor vragen en advies kunt u contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vindt u op onze website. Wij staan u graag te woord!

Wat weten wij van uw bezoekers website?

  1. Wie uw website bezoekers zijn.
  2. Welke pagina's er bezocht zijn.
  3. Hoe lang het bezoek heeft geduurd.
  4. Hoe de bedrijven bij u terecht zijn gekomen.
  5. Alle NAW gegevens van uw website bezoeker.

Voorbeeld rapportage aanvragen?

Benieuwd naar hoe zo'n bezoekersrapportage er uit ziet? Vraag vrijblijvend een gratis voorbeeld aan via onderstaand formulier.